Vojtěch Dyk & B-Side Band vyprodali další halu, tentokrát v Brně

Společné desáté výročí slaví Vojtěch Dyk s B-Side Bandem Josefa Buchty velkolepě. Ke koncertování si vybrali jedny z největších hal v zemi, přizvali si také Janáčkovu filharmonii Ostrava, tanečníky a vydali live desku se stejnojmenným názvem jako narozeninová tour Deset let Beat ve Swingu.

Jen těžko byste sháněli vstupenky na předvánoční koncert 21. prosince v brněnské hale Rondo. Již několik týdnů jsou beznadějně vyprodané. Stejně jako na pražském koncertě na začátku listopadu v O2 universu, kde hrál na domácí půdě Vojtěch, tomu nebylo jinak. Podívejte se jako první na video, které atmosféru pražského koncertu perfektně zachycuje. Nyní jsou domácími muzikanti. B-Side Band na poli brněnské hudební scény působí už více než 13 let.

Big band, který kromě Vojtěcha spolupracoval s předními českými i zahraničními zpěváky, natočil celkem pět alb. Tím posledním je live koncert z ostravského Gongu, kde stejný program zazněl premiérově v březnu tohoto roku. Desku s názvem Deset let Beat ve Swingu obdrží každý ke své vstupence na jakoukoli ze tří zastávek halového turné od kapely jako dárek. „Vážíme si každého fanouška, který s námi těch deset společných let prožil. CD je poděkováním za tu báječnou jízdu,“ dodává bandleader Josef Buchta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *