Znovu otevřená Chata Na Mlýně v Horním Městě

Letos v létě byla znovu otevřena Chata Na Mlýně. Nový život se jí snaží vrátit mladí manželé, kterým se klidné místo pod Horním Městem u říčky Huntavy zalíbilo na první pohled.

Po nezbytných úpravách otevřeli penzion pro veřejnost a lidé se okamžitě začali vracet. Láká je klidné posezení v přírodě a pohodoví majitelé, kteří se hostům opravdu věnují. O víkendu si můžete dát makrelu nebo si na ohni opékat klobásky a špekáčky.

Interiér Chaty na Mlýně

Pořádají zde akce, které jinde nenajdete. Jsou to moto cestovatelské přednášky z velice zajímavých míst na světě.

Například: Cyklus motocestovatelkých přednášek 2019-2020 přednášek: Tomáš Žamboch Maroko: 4-6.10.2019

Nebo:Cyklus motocestovatelkých přednášek 2019-2020 přednášek: RUSKO: 11.1.2020

Naposlady : 14.12. Cyklus motocestovatelkých přednášek 2019-2020 přednášek: Vojta Vlasák: Na Bigu do Japonska a zpátky 22.2.2020

Více se dozvíte na webových stránkách http://chatanamlyne.cz/

Venkovní posezení u Chaty na Mlýně

Pokud půjdete na Rešovské vodopády, zvažte cestu z Horního Města. Auto si můžete zaparkovat na Chatě na Mlýně a pokračovat okolo Huntavy na vodopády. Tato trasa je daleko příjemnější než prudký kopec z Rešova. Jdete krásným údolím po zpevněné cestě. Na soutoku Huntavy a Tvrdkovského potoka můžete obdivovat Čertovu stěnu, které se tu od nepaměti říká Soví skála a protější zříceninu Rešovského hradu. Dále se už dostanete do divoké soutěsky kde Huntava valící se přes balvany a kamenné terasy vytváří krásnou scenérii až k samotným vodopádům.

Rešovské vodopády, hlavní vodopád
Rešovské vodopády
Rešovské vodopády, menší vodopád