Bezplatná právní poradna

Dnešní doba je složitá, zákonů a nařízení přibývá a neznalost zákona neomlouvá. To je situace kdy si musí každý člověk dávat velký pozor aby se nedostal do byť minimálního konfliktu se zákonem. Pokuty a různé postihy se zvedají do závratných výšin.

Ovšem nemusí jít ani o prohřešek proti zákonu, stačí mít krátkodobé potíže se splátkou půjčky nebo hypotékou a problém je na světě.
Těch oblastí kde se může vyskytnout problém, který potřebujeme řešit je opravdu hodně.
Namátkou třeba – Rodina a právo, Občan a právo, Práce a zaměstnání, Správní právo nebo Trestní právo.
Někdy potřebujeme jen dobrou a rychlou radu a pro takový účel je už deset let na internetu právní poradna – https://www.bezplatnapravniporadna.cz/
Naprosto bezplatná už rok není, ale poplatky se pohybují od 30 – 60 Kč, což je spíše symbolický poplatek vzhledem k pomoci, která se vám dostane.

Nezapoměňte, že každý problém se má řešit OKAMŽITĚ, jen tak předejdete větším problémům nebo pokutám. Je spousta důkazů, že se z malých neřešených problémů stávají velké a často už obtížně řešitelné katastrofy.

Proto je dobré mít takový odkaz na právní pomoc uložený aby jsme v případě jakéhokoliv problému věděli kam se obrátit pro pomoc.

LaRy

Jeden myslel na “Bezplatná právní poradna

  • 17 října, 2023 (13:30)
    Trvalý odkaz

    Dobrý den,chtěl bych se jen zeptat,jestli mi může insolvenční správce vzít celou výplatu,moc děkuji za radu Konečný

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *