Dýchání přes sifon

Dýchání přes velice jednoduše upravený obyčejný sifon vám razantně zlepší zdraví.

Dechovou masáží sifonem dochází k uvolňování hlenů z průdušek méně frekventovaných oblastí plic. Běžně člověk totiž dýchá jen zlomkem své kapacity a to má za následek zanášení nepoužívaných průdušek starým houstnoucím hlenem plným prachu, mikrobů, zbytků krvinek i odloupaných odumřelých částeček sliznice.

Široké spektrum účinků při dýchání sifonem

Kde lze při dýchání sifonem očekávat pomoc: kašel a plicní problémy, zahlenění, bolesti hlavy, stres a psychoalergie, vředy, přepracovanost, kandidózy a plísně, akné, poruchy imunity a časté infekce, rakovina, chemoterapie, ozařování, jaterní skvrny a poruchy jaterní činnosti, únavový syndrom, nepozornost, mikrospánky, křeče v nohách, nespavost, malátnost, deprese, angína pektoris a jiná oběhová selhávání, astma, alergie, ekzémy, roztroušená skleróza, tloušťka a pocity hladu, otoky, vaky pod očima, opilost, bolesti kloubů, posportovní a námahové bolesti a únava svalů, poruchy vidění, neplodnost i těhotenství, laktace, rekonvalescence, cysty, poruchy a bolesti při menzes, horečnaté a zánětlivé stavy, stárnutí, závislost na kouření či drogách a abstinenční příznaky, poruchy paměti. A co jsem nejmenoval, to si doplňte.
Zjednodušeně: kromě omládnutí lze očekávat regeneraci a čištění organizmu a v první řadě krve, návrat mladistvě rozpustilých a tvořivých myšlenek, včetně tělesné aktivity nezbytné k jejich realizaci.

Více informací a návod jak postupně začít dýchat sifonem naleznete zde https://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdravotnich-souvislostech/-o-dychani-sifonem.html

Článek opravdu stojí za přečtení, dozvíte se spoustu informací o svém těle a jak na něj působí tak jednoduchá věc jako je správné dýchání

Zdroj: https://www.dedekkorenar.cz/uvod.html