Poradce prezidenta D. Trumpa pro zdravotnictví oznámil, že Američané se mají připravit na 2. vlnu nákazy Coronavirem s příchodem chřipkové sezóny.

Poradce prezidenta Donalda Trumpa pro zdravotnictví oznámil, že Američané se mají připravit na 2. vlnu nákazy Coronavirem s příchodem chřipkové sezóny tento rok na podzim! Coronavirus se podle CDC a dosavadních nálezů může stát sezónním virem jako chřipka, který se bude vracet každý rok na sklonku roku! Pokud se ukáže, že Coronavirus prochází procesy retrocyklace a nebude možné si na něj vytvořit imunitu podobně jako to nejde na chřipku, úplně to změní způsob života na celé planetě a urychlí to nasunutí digitální ekonomiky, elektronizace školství, online nákupů, prohloubí mezilidskou fyzickou izolaci, zastaví pohyb většiny aut, brutálně omezí emise a skleníkové plyny a vytvoří prostředí neofeudalismu!

Pomalu to začíná z vědců, lékařů, odborníků a elit lézt jako z chlupaté deky. Je to 2 týdny, co jsem zde na Aeronetu psal o riziku, že Coronavirus se bude vracet ve vlnách, protože projevuje znaky retrocyklace, tedy schopnosti napadat i dříve vyléčené osoby, a po dvou týdnech najednou tato slova už zaznívají oficiálně od poradce amerického prezidenta pro zdravotnictví. Anthony Fauci je poradcem prezidenta Donalda Trumpa a pracuje jako ředitel Institutu pro alergie a infekční choroby.

Na včerejší tiskové konferenci v Bílém domě doslova šokoval, když Američanům řekl [1], že se mají připravit na druhou vlnu Covid-19, která vypukne zřejmě letos na podzim s příchodem chřipkové sezóny, která začíná v USA 1. října každého roku. Toto šokující prohlášení z Bílého domu, u kterého byl i Donald Trump,  je odvozeno od poznatků americké CDC, která sleduje situaci na jižní polokouli a také v Jihoafrické republice, kde právě nastává podzim, přicházejí chladnější dny a všude tam masivně a zdánlivě jakoby odnikud narůstají případy nákazy Coronavirem. To je podezřelé a vyvolává to obavy, že Coronavirus je “rozprášen” po celé planetě.

Anthony Fauci na tiskovce s plánem na zpomalení šíření viru. Mike Pence v pozadí.

Dochází tím k potvrzení zhruba 2 měsíce staré hypotézy čínských lékařů, že Coronavirus vykazuje charakter retrocyklace, tedy velmi intenzivní mutace, která vede k tomu, že v závislosti na ročním období a teplotě se virus transformuje a adaptuje na venkovní teplotní podmínky a v teplejších měsících se obrazně řečeno zapouzdřuje, hibernuje a znovu se aktivuje s příchodem chladnějšího počasí na podzim. Po skončení hibernace má ovšem virus jinou struktura RNA, která projde kompletní retrocyklací, tedy významnou změnou proteinového těla viru do takové míry, že imunitní systém člověka, fagocyty a makrofágy, nedokáže retrocyklovaný kmen viru detekovat a napadnout, protože ho nepoznává.

Má totiž jinou podobu a imunitní systém jej neumí identifikovat. Tuto vlastnost mají chřipkové viry, ale podle všeho i virové kmeny rodiny SARS a jak se zdá, tak se to týká i Coronaviru. Znovu se potvrzuje, že rozdíl mezi konspirací na Aeronetu a realitou jsou 2 týdny, zhruba. A nemyslete si, že z toho mám bůhví jakou radost. Naopak, pokud to takto opravdu půjde podle plánu, za pár měsíců se ocitneme v Novém světovém řádu, a ani nebudeme tušit, jak rychle se to semlelo a seběhlo.

Coronavirus se podle všeho bude vracet každou sezónu na podzim, varují americké studie a poradce amerického prezidenta

Průběh nemoci je pro nemocné, minimálně velkou část z nich, opravdu neuvěřitelně bolestivý. Nelze to srovnat s chřipkou, ani s angínou, ty bolesti jsou tak nesnesitelné, že lidé kromě paracetamolu na sražení horečky sahají i po tzv. painkillerech, především potom na bázi ibuprofenu, který je nejúčinnějším moderátorem bolesti bez preskripce. Jenže poslední informace hovoří o tom, že ibuprofen může ve skutečnosti u některých osob průběh nemoci naopak zhoršovat.

Ve výsledku tak lze vyloučit, že by lidé byli ochotni tyto nemoci podstupovat každý rok v případě, že by se Coronavirus vracel každý rok na podzim, jako se vrací chřipka. K čemu by to proto vedlo? Samozřejmě k masivní poptávce po sezónním očkování stejně, jak se očkuje proti sezónní chřipce. Ta pravidelně mutuje a farmaceutické společnosti připravují dopředu multivakcíny proti očekávaným zmutovaným kmenům chřipky. Ty jsou totiž laboratorně uchovávány ve stěrech z hrdel pacientů. Od každého lékaře v USA sbírá CDC 1x za měsíc vzorky použitých vyšetřovacích dřevěných planžet, které jistě všichni znáte, když se vám lékař tímto dřívkem dívá do krku.

Většinou lékař planžetu po vyšetření vhodí do koše, ale někdy dřívko odloží stranou do misky. V tom případě to znamená, že váš vzorek zamíří do centrální referenční laboratoře CDC. V laboratoři se vzorky z planžet kultivují a sledují jejich kmeny, mutace a hibernace při zvýšení teploty. CDC tak dokáže zjistit dopředu, do jaké podoby dané kmeny chřipky zmutují na podzim, protože ze vzorků od pacientů mohou nasbírat dostatek mutačních rekombinací.

Na podzim jdou potom na trh komerční multivakcíny, které chrání proti zhruba 20 nejpočetnějším kmenům chřipky pro danou sezonu, které se očekávají, že se po skončení hibernace na podzim aktivují. Existuje vysoká pravděpodobnost, že totéž se podle všeho začne praktikovat u Coronaviru, kde se budou dopředu připravovat multivakcíny. Jak jistě víte, ani očkování proti chřipce není stoprocentní, protože multivakcína chrání jen proti nejpočetnějším kmenům známých vzorků a jejich mutací. Nechrání proti kmenům s nižším rozšířením v populaci. Dá se tedy očekávat, že lidé ze strachu z bolestivé nemoci Covid-19 budou žádat očkování a bude z toho velký business.

Povinné očkování proti Coronaviru, ztráty zaměstnání pro lidi bez vakcinace, diskriminace neočkovaných dětí, to všechno nás může reálně čekat

Daleko horší je ale představa, že vlády zemí nařídí, že některé profese ve společnosti budou muset mít povinné očkování proti Coronaviru, jinak přijdou o zaměstnání. A to už je jiná liga, to už není o dobrovolnosti. Řidiči autobusů, tramvají, taxíků, pracovníci ve službách, prodavačky, pokladní, učitelé, všichni státní zaměstnanci komplet, a dovedu si představit, že by očkování bylo povinné i pro všechny pasažéry MHD, kteří by se při kontrole jízdenky museli prokázat i tím, že jsou očkovaní.

Vůbec nechci domýšlet nákupní centra, dětské koutky, školky, kam byste mohli chodit s dětmi jen tehdy, pokud vy i vaše děti jsou očkovány proti koronaviru. Pokud přímo poradce Donalda Trumpa, opřený o data a nálezy CDC, varuje Američany před druhou vlnou na podzim, potom to není už pouhá konspirace, ale faktický výrok poradce prezidenta a šéfa institutu proti alergiím a infekčním chorobám. Jenže, to není jediná hrozba, která z tohoto vychází. Poradce prezidenta Trumpa totiž automaticky počítá s tím, že Coronavirus se chová jako chřipka a bude možné vypozorovat zmutované cykly a připravit multivakcíny.

Desinfekce v obchodu v New Yorku.

Jenže, existuje zde i jiná a mnohem děsivější varianta. Retrocyklace virů chřipky je velmi primitivní, jedná se o mutace jen několika proteinových bází a to nemusí platit o Coronaviru. Jeho řídící centrum, velín, které řídí mutace zbytku těla viru, je podle bioložky Soni Pekové natolik přeprogramované a pozměněné, že je zde opravdu riziko, že tyto změny ve viru proběhly laboratorně s cílem, aby virus byl schopen natolik komplexních retrocyklací, že nebude možné na virus vyrobit spolehlivou vakcínu. A nebylo by to poprvé v přírodě. Dodnes neexistují účinné vakcíny na viry Ebola, Marburg, ale ani na Dengue.

Na virus Dengue byla po dlouhé době vytvořena vakcína společností Sanofi, která je ale účinná jen zčásti, zhruba 66% účinnost ochrany je hluboce pod očekávaným výsledkem. Vakcína je účinná na vážné případy, které již onemocněly virem, ale ochrana nenakažených jen ze 66% je velmi slabá účinnost. Nikde tudíž není garance, že se podaří na Coronavirus vyrobit vakcínu, která bude mít vysokou účinnost a současně bude fungovat i proti různým mutacím viru. Pokud by se to nepodařilo, došlo by k neuvěřitelné iteraci budoucnosti naší planety.

Co když se nepodaří najít účinnou vakcínu, stejně jako se to dosud nepodařilo na desítky let známé jiné nebezpečné viry? Dojde ke splnění snu Grety Thunberg?

Pokud by Coronavirus měl jenom zčásti tak agresivní retrocyklaci a odolnost proti vakcínám jako některé jiné viry, potom by se tomuto viru musela přizpůsobit celá civilizace. Vznikla by celoplanetární globální a permanentní karanténa, která by měla hrozivé a trvalé důsledky pro celý globalizovaný svět. Lidé by nesměli cestovat do zahraničí a ani mimo svá města. Nesměli by se shromažďovat a demonstrovat třeba za svá práva. Nemohli by se sdružovat v hospodách a kritizovat vlády a systém.

Times Square naprosto bez dopravy

Nemohli by jezdit tam, kam by se jim chtělo. Došlo by ke zhroucení světových cen ropy, protože nikdo by nejezdil, nikdo by necestoval, letadla by prakticky nelétala. Došlo by k mohutnému a nevídanému snížení celosvětových emisí CO2 a NOx přesně tak, jak požaduje Greta Thunberg. Vlastně by se snížily emise mnohem víc, než kolik požaduje. Velké podniky a fabriky by musely propustit lidi a nahradit je roboty, autonomními systémy, protože ty nemohou onemocnět a chytit virus. Lidé by pracovali natrvalo z domovů. Děti by se natrvalo učily a studovaly z domovů. Mezilidská interakce by se dostala na fyzické úrovni prakticky na nulu a zůstala by jen v elektronické rovině.

Pět pilířů nové průmyslové revoluce, která se stane základem Nového světového řádu. Digitální ekonomika jako alfa a omega NWO

Veškeré zboží by se nakupovalo online a taxikáři by přestali vozit lidi, ale začali by vozit nákupy. Všudypřítomný strach z viru by donutil firmy převést svoje podnikání do digitální, elektronické podoby všude tam, kde by to bylo možné. Pouze tam, kde by se nakládalo s fyzickým materiálem, by byla zapotřebí přítomnost člověka v první fázi, dokud by nebyl nahrazen robotem a automatizovaným zařízením. Virus, který je všude a přitom by proti němu nešlo účinně očkovat, by se stal ultimátní zbraní globalistů pro nasunutí Nového světového řádu, jehož hlavní ekonomickou tezí je 4. průmyslová revoluce, která se skládá z celkem 5 hlavních pilířů

  • Digitalizace
  • Robotizace
  • Lokalizace
  • Redistribuce zdrojů
  • Umělá inteligence

Digitalizace má za úkol vytvořit v éře Posthumanismu nový ekonomický model tzv. Digitální ekonomiky. Všechno by mělo z papíru, úřadů a budov přejít do elektronické podoby a současně totéž by se mělo stát s celým průmyslem, obchodem a službami. Ráno vám přivezou jídlo, dron s ním přistane před domem, anebo taxikář přiveze nákup. Děti potom jdou “do školy” ve smyslu vedle do pokoje k počítači s webovou kamerou. Otec je bankéř, ale banky zrušily pobočky, obsluhují klienty přes počítač a kameru. Matka pracuje jako účetní, ale práci má také doma a také přes počítač. Nikdo z rodiny neopustí byt, resp. dům. Budovu je možné opustit jen s respirátory, v rukavicích a na základě oznámení úřadům dopředu. Např. cesta na chalupu.

Robotizace nahradí člověka v práci, lokalizace vynuluje pohyb člověka, redistribuce uvězní člověka a umělá inteligence jej zbaví rozhodování

Robotizace má nahradit člověka tam, kam kvůli virové nákaze nemůže, anebo kvůli ochraně nedokáže podávat tak velký výkon. Všude, kde to bude možné, budou lidé nuceni k tomu, aby nechodili do práce, ale aby pracovali z domova. Tím se prakticky vynuluje veškerá doprava osob, bude se dopravovat pouze zboží. Po silnicích budou jezdit jen nákladní auta, kamiony, dodávky a taxíky s rozváženými potravinami. Robotizace a samořídící auta postupně nahradí taxíky i řidiče kamionů. Člověk bude izolován doma v jednom místě, bez pohybu, v rámci lokalizace.

Respirátory z Číny v New Yorku jsou skladem, na rozdíl od ČR a mnoha dalších zemí v Evropě.

Lokalizace je další hlavní tezí 4. průmyslové revoluce. Je to promyšlený koncept, jehož úkolem je zabránit lidem v pohybu, protože pohyb člověka (autem, vlakem, MHD, letadlem, lodí, ale i pěšky) vytváří uhlíkovou a dusíkovou stopu. Všechno tedy má být lokalizováno v jednom místě. Člověk se nehýbe, necestuje, je s rodinou doma. Jediné, co se hýbe, jsou nákladní vlaky, kamiony a lodě, které v rámci globalizace převáží miliardy tun zboží z jiných lokalizovaných oblastí z druhé strany světa. Zboží je potom v místě lokalizace redistribuováno, čímž se dostáváme ke čtvrté tezi 4. průmyslové revoluce, kterou je redistribuce.

Redistribuce má za úkol přerozdělovat zdroje ve společnosti lidem v izolovaných lokalizacích. Plynulá redistribuce je hlavním klíčem k managementu, aby se lidé nevzbouřili, protože jakmile by se redistribuce zadrhla, systém Průmyslu 4.0 by se okamžitě zhroutil. Proto redistribuce bude klíčovým faktorem s vysokou organizační složkou státu a nadnárodních celků. Bude nutné zajistit, že redistribuce zajistí dostatek potravin v online obchodech, dostatek rozvážejících kurýrů, rychlost a přesnost doručování, dostatek zábavy doma, pokud možno grátis, zdarma, filmy, pořady.

To proto, aby se lidé odreagovali od domácích koncentráků, ve kterých se nachází. Jakmile v systému redistribuce něco kixne, otřese to celým konceptem řízení, protože nikdo nezvládne situaci, že třeba dojde k výpadku elektřiny, která je nezbytná pro připojení dětí přes počítač do školy, pro práci online obou rodičů, pro objednávání jídla online, elektřina se zkrátka stane alfou a omegou. Kdo přijde o elektřinu v digitální ekonomice, bude se to rovnat rozsudku smrti, popravě, protože člověk umře hladem, nic si neobjedná a neobstará.

Donáška, resp. dovážka jídla na kole v New Yorku.

Umělá inteligence je finální a cílovou tezí Průmyslu 4.0 v plánu nahrazení úředních, právních, posudkových, rozhodovacích, soudních a správních pozic umělými inteligencemi, které nahradí živé úředníky, bankéře, soudce a další osoby. Při elektronické komunikaci na dálku již nebude potřeba přítomnosti fyzické osoby za přepážkou. Všechno obstará umělá inteligence, takže žádosti bude schvalovat program AI, soudní líčení na dálku bude také posuzovat AI a lidé budou lokalizováni doma. Díky monitoringu bude možné sledovat, co si lidé mezi sebou říkají.

Díky zákazu šifrování (návrh zákona v USA, více zde) to nebude problém. Ideová policie bude sledovat, kdo si co myslí a píše na sociální sítě. Kdo se prohřeší, bude potrestán… vypnou mu elektřinu na 1 týden. Pro výstrahu. Nic jiného v digitální ekonomice nebude potřeba proti potížistům provádět. Hotovost bude nejprve zakázána, kvůli hygieně, samozřejmě. A následně bude nahrazena pouze bezhotovostním stykem. Potížista si otevře ústa na sociální síti a zablokují mu elektronické peníze na několik dnů.

Neofeudalismus nepřijde jako nařízení, ale jako nezbytná nutnost pro přežití člověka, po které bude sám volat a velebit ji za svoji ochranu před nákazou

Všechny tyto teze plánové Průmyslové revoluce 4.0 až moc nápadně připomínají to, co se děje nyní okolo Coronaviru. Až moc nápadně to vystihuje proces na urychlení nasunování NWO a jeho digitální ekonomiky. Děti jsou trénovány, učeny, jak to bude fungovat. Rodiče si zvykají na práci z domova. Všechno ve jménu neviditelného zabijáka Coronaviru. Státy otevírají stavidla inflace a pumpují stovky miliard do ekonomik, ale byla by chyba si myslet, že jde jenom o pumpu na záchranu globální ekonomiky.

Stánek s občerstvením v New Yorku na prázdné ulici.

Tohle je globalistická perestrojka, je to End Game, kdy virus je využit k urychlenému nasunutí Nového světového řádu na pilířích Průmyslu 4.0 takovým způsobem, abychom si toho vůbec nevšimli. Ve jménu zdraví zabijí svobodu a její zbytky, které nám dosud ze svobody zůstávaly a vstoupíme do věku novodobého nevolnictví, bez svobody pohybu, cestování, a budeme tak žít v éře neofeudalismu. Pokud Coronavirus bude retrocyklární jako Ebola nebo Dengue, svět se změní způsobem, že ho nepoznáme.

-VK-

Šéfredaktor AE News