Nový izraelský výzkum odhaluje, že muži jsou muži a ženy jsou ženy

Nová studie izraelských vědců zjistila, že muž se nemůže stát ženou pouhým „identifikováním“ jako jednoho a naopak. 

Genetikové z izraelského institutu Weizmann Institute of Science objevili určité geny, které jsou exprimovány pouze u žen, zatímco jiné jsou exprimovány pouze u mužů. 

Profesor Shmuel Pietrokovski a Dr. Moran Gershoni studovali 20 000 genů, tříděli je podle pohlaví a hledali rozdíly v expresi v každé tkáni.

Nakonec našli kolem „6 500 genů s aktivitou, která byla zaujatá vůči jednomu pohlaví nebo druhému v alespoň jedné tkáni, což přispělo k již tak významným biologickým rozdílům mezi muži a ženami“.

Některé z největších rozdílů byly v genech odpovědných za tělesné vlasy, ukládání tuku, budování svalů a produkci mléka pro kojení. 

Vědci také zjistili, že biologický sex také hraje roli v prevenci specifických chorob. Například některé geny exprimované pouze v levé srdeční komoře u žen pracují na ochraně srdce před nemocemi, dokud ženy nedosáhnou menopauzy. Jiný gen, v játrech, zpracovává léky odlišně podle pohlaví.

Jejich výzkum v podstatě znamená, že více než 21 procent celého lidského genomu, který je složen z asi 30 000 genů, je založeno na sexu – něco, co je operace změny pohlaví a hormony nemohou nahradit. 

Mat Staver, zakladatel a předseda rady pro svobodu, říká , že tento výzkum potvrzuje Boží stvoření. 

„Tato nedávná studie izraelského Weizmann Institute of Science dále dokazuje, že nemůžete oklamat matku přírodu,“ řekl Staver. „Říká:„ Myslím, že jsem tedy “, je nejlepší ponechat filozofii a ne vědě. Pohlaví je zmateno mentálně, nikoli fyzicky nebo biologicky. Bůh stvořil muže a ženy a žádné množství protestů nezmění přirozený vytvořený řád.

Zdroj: https://www1.cbn.com/