Dentální hygiena na Bartákově ulici je otevřena

V Rýmařově byla nově otevřena ordinace dentální hygieny. Sídlí spolu se zubní ordinací a laboratoří na adrese Bartákova 21.

Ordinaci vede diplomovaná dentální hygienistka Petra Kročilová, která je členkou Asociace dentálních hygienistek. Praxi získala na třech pracovištích v Brně.

Objednat se můžete jak na vstupní vyšetření, které zahrnuje anamnézu, komplexní vyšetření, odstranění akutního dráždění dásně (zubní kámen, povlak), leštění zubů, výběr pomůcek a následný nácvik jejich používání v domácí péči, tak na pravidelnou udržovací terapii.

Dentální hygiena je prevence, jenž si klade za cíl odstranění zubního kamene, povlaku na zubech a jiných nežádoucích nečistot. Pomáhá předcházet vzniku zubního kazu, zánětu dásní nebo parodontitidy. Přispívají na ni i mnohé zdravotní pojišťovny.

Podrobné informace o službách rýmařovské dentální hygieny včetně rezervačního systému naleznete na webových stránkách ordinace. Objednávat se můžete také telefonicky na tel. čísle +420 737 171 080.

Rekonstrukce budovy sloužící pro potřeby stomatologické péče byla dokončena v dubnu tohoto roku. Celkové náklady stavby, včetně její přípravy a technického dozoru, činily 5 141 tis. Kč a byly hrazeny z rozpočtu města.21. červenec 2020