Na úvod přípravy remíza

Po půlroční pauze mají první přípravný zápas za sebou naši muži. Jejich soupeřem byly divizní Nové Sady. Utkání nabídlo divákům celkem osm branek a skončilo remízou 4:4.

FK Nové Sady vs. Jiskra (příprava)

„Bylo vidět, že šlo o první zápas přípravy. Hrálo se stálého deště, oba týmy byly lepší ve hře dopředu, než dozadu,“ řekl stručně trenér Jiskry Milan Furik. Jiskra už v úvodu prvního poločasu nabrala po svých neproměněných šancí dvoubrankové manko a na konci poločasu dokonce prohrávali už 3:0, ale do konce první půle ještě dokázali výsledek korigovat po kombinaci Jiřího Furika, Kamila Paulera a Radka Němce, kde posledně jmenovaný snížil na poločasových 3:1.

FK Nové Sady vs. Jiskra (příprava)

V 57.minutě soupeř využil po našem rohu rychlého brejku a zvyšoval už na 4:1. Za tři minutky jsme opět snížili na rozdíl dvou branek, když hlavičku Jiřího Furika domácí brankář neudržel. V 62.minutě domácí hráče zbytečně oslabil Sobek, který skluzem na polovině hřiště viděl hned ČK. V závěru utkání jsme byli silnější na míči a i díky tomu v 78. a 79. minutě se poprvé v našem dresu prosadil i Pavel Jeřábek a stanovil tak konečný výsledek utkání.

FK Nové Sady vs. Jiskra (příprava)

Druhý přípravný duel odehraje Jiskra v sobotu na domácím trávníku, kde bude hostit od šestnácti hodin rezervu Slovácka.

Nové Sady – Rýmařov 4:4 (3:1)

Branky: Hirsch 2, Novotný 2 – Jeřábek 2, Němec, J. Furik.

Rýmařov: Kameník – György, Kučera, K. Kocúr, Hleba – Němec, J. Furik, M. Furik, J. Kocúr – Jeřábek, Pauler. Střídali: Baroš, Kršek, Zifčák, Hradil.urik.

Zdroj: https://www.jiskrarymarov.com/