SK Jiskra Rýmařov – Příprava na novou sezónu začala

Tentokrát bez pravidelné pauzy mezi soutěžními ročníky zahájili oficíálně naši hráči A mužstva přípravu na novou sezónu 2020/2021, která bude stejně jak v loňském ročníku divizní. Mužstvo díky nucené pauze trénuje společně od začátka června a naplno se příprava rozběhla 1.7. Trenér Milan Furik má k dispozici téměř stejný kádr. Do přípravy se nezapojil akorát Martin Kováč, který přestoupil do FC Dolany a Roman György, který se vrátil do TJ Břidličná. Naopak v jednání jsou ještě některé příchody, které trenér nechce zatím ještě specifikovat. Před zahájením divizní soutěže, která je na programu v sobotu 8.8., stihne mužstvo odehrát čtyři přípravné utkání. V sobotu 11.7. se představí na hřišti v Nových Sadech, v sobotu 18.7 na domácím trávníku přivítá 1.FC Slovácko B, následující víkend 25.7 se představí na hřišti, které ještě bude upřesněno, se Sigmou Olomouc B a generálkou bude domácí utkání 1.8. doma s Medlovem. Rozlosování domácí soutěže pak bude známo po 13.7, kdy je na programu losovací aktiv divizních soutěží.

Příprava na novou sezónu začala

Muže B v této sezóně na hřišti neuvidíme, neboť se ze soutěže pro nový ročník odhlásili. Naopak se rozroste mužstvo dorostenců, kteří v nadcházejícím ročníku budou hrát Krajský přebor MSKFS v kategorii U19 a U17. Starší kategorii bude mít na starosti trenér Martin Čechák a mladší dorost František Pohanka. Obě kategorie už taktéž zahájili přípravu a před zahájením soutěží, které je dle termínové listiny na programu 15.8 mají obě mužstva již předběžně domluvena přípravná utkání a o jejich přesných termínech a místech vás budeme včas informovat.

Starší a mladší žáci budou hrát stejně jak loni taky Krajský přebor MSKFS a své první mistrovské utkání sehrají 22.8. Tréninky starších a mladších žáků začnou po krátké pauze v pondělí 13.7. V rámci přípravy se starší žáci utkají s mužstvy z Krnova, Zábřehu či Šternberka a mladší žáci s Mohelnicí, Šumperkem, Bruntálem a dalšími mužstvy o jejichž přesných termínech vás budeme taktéž informovat, stejně jak o konkrétním rozlosování sezóny, které je v rámci krajských soutěží našeho kraje na programu 16.7.

Starší a mladší přípravka budou hrát stejně jak loni Okresní soutěže. Obě tyto kategorie včetně školičky začnou tréninky v měsíci srpnu a o termínech jejich zápasů vás budem informovat na konci prázdnin.  

Není k dispozici žádný popis fotky.

Zdroj: https://www.jiskrarymarov.com/