Tipy na první prázdninový víkend

Prázdniny začaly a je tedy i první prázdninový víkend. Co všechno můžete podniknout? Mnoho koncertů a dalších zajímavých akcí, které si určitě užijete se na vás chystá od pátku do neděle. 

Beats for Love: 1000 People of Love
Kdy: 2. července až 5. července
Kde: Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Za kolik: cena v předprodeji 369 Kč/ den
Vzhledem k přesunutí letošního ročníku festivalu Beats for Love z důvodů Covid-19, se jeho organizátoři rozhodli uspořádat alespoň menší happening v industriálním areálu Dolní Vítkovice. Čekají vás 2 areály, ve kterých proběhne celkem 7 žánrově zaměřených akcí. Počítá se zde s kapacitou 1000 osob / den / areál.

Fajny Festival
Kdy: 4 července od 15.00
Kde: Obecní areál Dolní Životice
Za kolik: 200 Kč
V sobotu 4.července proběhne první ročník jednodenního festivalu Fajny Fest. Návštěvníci se budou moci těšit na koncerty kapel jako je Poetika, Kofe-In, Naděje, Cactus, Draath 42 a další.

Dobývání hradu Plumov, aneb temná doba války třicetileté
Kdy: 4. – 6. července od 9.30 do 17.30
Kde: Hrad Plumov
Za kolik: více na www.akce.sovinec.cz
Od soboty do pondělí se na nádvoří před vysokým zámkem a pod starým hradem vystřídají divadelníci, šermíři, sokolníci a loutkáři, aby vám předvedli své umění. Vrcholem každého dne pak bude po 13:00 scénická bitva o hrad Plumlov. Při nepřízni počasí bude program přesunut do Velkého sálu pod starým hradem.

A mnoho dalších akcí zde: https://bruntalsky.denik.cz/tipy-na-vikend/tipy-deniku-na-prvni-prazdninovy-vikend-20200702.html