Fotbalisté Břidličné slaví další výhru

Fotbalisté Břidličné jedou, v krajském přeboru slaví další výhru. V sobotu díky brankám Cudráka, Adamovského a Györgyho porazili Brušperk 3:0.

Domácí se hned v úvodu dostali do vedení, když pěknou akci zakončil Cudrák. „V prvním poločase jsme hráli dobře. Šla nám kombinace. Kromě gólu jsme se dostali ještě do dvou, tří nebezpečných situací,“ řekl trenér Břidličné Petr Souček.

Břidličná jede

Ovšem po přestávce se začaly dít věci. „Začalo hustě pršet, z hřiště se stal během chvilky bazén. S fotbalem to nemělo nic společného. Balon se zastavoval v kalužích. Kluci ale ukázali morál a porvali se s tím dobře,“ podotkl trenér. Hned na začátku druhé půle měli hosté velkou šanci. Kovohurě ovšem podržel skvělým zákrokem brankář Zifčák. „Hned jsme šli do protiútoku, udělali jsme dobrou akci, kterou z voleje zakončil György. Za mě rozhodující moment zápasu,“ dodal Petr Souček.

Břidličná – Brušperk 3:0 (1:0)

Branky: 10. Cudrák, 49. György, 77. Adamovský. Rozhodčí: Fryč – Dvořák, Viščor. ŽK: Berger – Matúš. Diváci: 150.

Břidličná: Zifčák – Čanecký, |Jiřičný, Češek – György, Berger, Rolný (83. Dvořák), Ficek (64. Hoffmann), Cudrák (78. Klement) – Helebrand, Adamovský (86. Simichanidis). Trenér: Petr Souček.

Zdroj: https://bruntalsky.denik.cz/