Mladý řidič na Bruntálsku narazil autem do stromu, na místě zemřel

BRUNTÁLSKO | Několik minut po sedmé hodině v neděli 2. srpna 2020 došlo na silnici mezi Krnovem a obcí Láryšov k tragické dopravní nehodě řidiče osobního motorového vozidla značky Škoda Octavia. Řidič narazil autem do stromu a na místě zemřel.

„V té době jel třiadvacetiletý muž z Bruntálska po silnici II. třídy číslo 459 poblíž místního sportovního letiště sám v osobním automobilu, přičemž z doposud přesně nezjištěných příčin čelně narazil do vzrostlého stromu u pravého okraje vozovky. Řidič při této kolizní situaci v dopravě utrpěl těžká zranění neslučitelná se životem a na místě dopravní nehody zemřel,” sdělil mluvčí policie René Černohorský.

V současné chvíli se celým tragickým případem intenzivně zabývají policisté ze Skupiny dopravních nehod Dopravního inspektorátu Územního odboru Policie České republiky v Bruntále v úzké spolupráci s bruntálskými kriminalisty, kdy u zemřelého muže byla nařízena soudní pitva. Celá záležitost je nadále v prověřování ze strany bruntálských kriminalistů.