Moravskoslezská divize – MSD sk.F 2020/2021 1.kolo

SK Jiskra Rýmařov 2 : 2 MFK Havířov

Jiskra Rýmařov vstoupila do nového divizního ročníku plichtou. Doma měla zápas s Havířovem dobře rozehraný, jenže inkasovala v 89. minutě a musela se spokojit s remízou 2:2.

Havířovští šli do vedení ve 20. minutě, skóre otevřel Klenot. Domácí už o dvé minuty později kontrovali brankou Zifčáka. „Havířov začal velmi dobře, první poločas více držel míč a snažil se kombinovat. My jsme hráli z hlubšího bloku a od toho se hra odvíjela,“ říká lodivod Rýmařova Milan Furik. Jeho celek hrál od 27. minuty proti desíti, druhou žlutou viděl Podešva. „Nic se ale na hře nezměnilo. Čekali jsme na soupeřovu chybu. Musím říct, že Havířov byl v první půli lepší a silnější na míči,“ přiznává Furik.

SK Jiskra Rýmařov : MFK Havířov 2:2

Po změně stran šli domácí do vedení díky Jeřábkově proměněné penaltě a s přibývajícím časem se zdálo, že Rýmařov výhru uhájí. Jenže v 89. minutě trefil hostům bod Förster. „Trochu jsme pro druhý poločas změnili taktiku a chtěli jsme být více na míči. Soupeř už nebyl tak silný i vzhledem k početní nevýhodě. Bohužel jsme ale v poslední minutě propadli na kraji a hosté křižnou střelou srovnali. Musím říct, že remíza je asi spravedlivá,“ uznal Milan Furik.

Počet diváků 263

Zdroj: https://www.jiskrarymarov.com/