Startuje největší vědomostní soutěž v České republice! A hrát se bude i na Bruntálsku

 Od 21. září startuje podzimní sezóna Hospodského kvízu! V Krnově si tato týmová vědomostní soutěž našla mnoho příznivců a od září začíná nová sezóna. V ní se místní týmy přátel a známých potkávají týden co týden, aby poměřily své znalosti, vědomosti, důvtip i štěstěnu ve vědomostním hospodském kvízu.

Kvízy se konají v Krnově každý čtvrtek od 18:30 v hospodě Pod Obrazem.V Bruntále se Kvízy konají každé úterý od 19:00 v Africa pubu a je vítán každý, kdo se chce pobavit, zahrát, dát si pivo a něco se dozvědět.

Celým večerem provází moderátorka Libuše Hornová a na jeho konci čekají nejlepší týmy tekuté ceny. Týmy se poměřují ve všech možných oborech lidského vědění. Témata jdou napříč všemi obory lidského vědění od historii, sport, přírodovědu, hudbu, společnost, techniku či aktuálním děním. Kvíz se skládá každý týden z deseti různých témat a dopředu nemůžete tušit, na které zrovna ten týden narazíte.

Hospodský kvíz není ale jen o soutěžení mezi jednotlivými týmy v hospodě, ale i v rámci kraje i celé republiky. Mezihospodská liga severní, střední Moravy a Slezska je soutěží, v níž se porovnávají výsledky týmů v rámci tohoto kraje. Takže svoje vědomosti neporovnáváte jen s týmy z Krnova, ale i s týmy z Olomouce, Opavy, Ostravy, Prostějova či Šternberku. Pro nejlepší týmy daných krajů má Hospodský kvíz připraveny ceny od Captain Morgan, Albi, pivovaru Bernard a Deníku N. Mezihospodská liga startuje právě 21. září.