Česká televize odpálila nechtěnou bombu, uveřejnila počet zemřelých na chřipku v ČR v roce 2019 a spustil se poprask!

VIDEO: Česká televize odpálila nechtěnou bombu, uveřejnila počet zemřelých na chřipku v ČR v roce 2019 a spustil se poprask! V České republice totiž dosud zemřelo na COVID-19 o několik stovek méně lidí než na chřipku v roce 2019! Jak je možné, že kvůli obětem chřipky nebyly v roce 2019 spuštěny karantény, lockdowny, uzávěry? Proč nebyly vyhlášeny Nouzové stavy? Proč nebyly zavírány hospody, restaurace, školy, muzea a stadiony? Proč nebyly zranitelným ročníkům rozesílány roušky? Proč se toto všechno děje až při COVID-19 s menší mortalitou než má chřipka? COVID-19 je totiž ekonomickou krizí, nikoliv virovou!

Česká vláda v pondělí večer opět oznámila další protivirová opatření. Od středy dojde k uzavření 1. stupňů základních škol a rovněž hospod, které budou moci vydávat obědy pouze přes okénko. Členové české vlády v pondělí večer v čele s premiérem Andrejem Babišem a ministrem zdravotnictví Romanem Prymulou vysvětlovali na tiskové konferenci novinářům a občanům, proč se tyto kroky musely přijmout. Pokud by se nepřijaly, za 14 dní by prý byl konec a nastal by kolaps, nechal se slyšet [1] ministr vnitra Jan Hamáček. Nemocnice by prý pod náporem nemocných zkolabovaly.

Roman Prymula, ministr zdravotnictví

Samozřejmě, že to není pravda, drtivá většina českých nemocnic je prázdná, v redakci jsme v kontaktu s mnoha lékaři a zdravotníky, kteří nás denně informují, jaká je skutečnost a realita. Ten údajný kolaps je uměle vyvolaný, protože jde o nařízení ze shora, že nemocnice mají mít připravena lůžka a k lůžkům odpovídající počet lékařů a sester, aby mohli lůžka s pacienty obsluhovat, kdyby to náhodou přišlo a někdo na ta lůžka šel doopravdy ležet. Nikdo na nich dosud neleží, s výjimkou FN Motol a několika dalších pražských nemocnic a tak v krajích je několik pacientů, převážné s bronchitidou a kromě bronchitidy mají i pozitivní PCR testy na COVID-19.

České nemocnice jsou poloprázdné, mediální hysterie dělá z ČR druhý Wuhan, ale ve skutečnosti jde o ekonomickou globální krizi schovanou za virus

Sami se běžte podívat do českých nemocnic a sami si ověřte od lékařů, že žádný kolaps nikde není, lůžková oddělení jsou poloprázdná. Proč ale česká vláda šíří takovou paniku? Člověk by si řekl, že nemocnice praskají ve švech trpícími pacienty, kteří bojují o život, pacienti pomalu leží na chodbách jako v únoru v nemocnicích ve Wuhanu, jenže to není pravda. Je to divadelní inscenace, mediální hysterie, v jejímž centru jsou zdravotníci, kteří se bojí a mají nařízeno od ředitelů nemocnic, že musí mlčet, jinak hrozí vyhazov. Proč toto divadlo pokračuje?

Prázdné postele v nemocnicích připravené na covidové pacienty, kteří ale nepřichází

Odpověď najdete v mém nedávném článku zde, protože koronavirus není biologický virus, je to virus kreditní. COVID-19 je virem, který má zadlužit státní rozpočty kolabujících zemí západního světa obřími rozpočtovými schodky na udržení trvalého globálního růstu HDP. Za celou koronavirovou hysterií jsou státní dluhy, kolabující globální trhy, potřeba zadlužování státních rozpočtů a restartování světové ekonomiky skrze nasypání obrovských peněz v podobě úvěrů do celé evropské, tedy unijní, ale i americké ekonomiky. Tohle všechno už víte z mého zmíněného článku v odkazu. Jenže, včera na České televizi v pořadu Události došlo k neuvěřitelné události.

V Česku za rok 2019 zemřelo o třetinu více lidí, než dosud zemřelo na COVID-19

Česká televize v neděli 11. října 2020 v hlavní zpravodajské relaci Události uveřejnila [2] reportáž o očkování proti chřipce v ČR a v této reportáži se před vyjevenými diváky ČT objevila tabulka, která uváděla, že v ČR za rok 2019 onemocnělo obyčejnou chřipkou 1 151 000 lidí a z tohoto objemu jich zemřelo 1500. Vyjevení diváci ČT okamžitě začali bombardovat naši redakci s dotazy, že jak je možné, že taková informace na ČT vůbec zazněla, a jak je možné, že v roce 2019 česká vláda nevyhlašovala karantény a uzávěry v ČR, když na chřipku umíralo 1500 lidí. Podle oficiálních údajů totiž k dnešnímu dni na COVID-19 zemřelo v ČR zatím 1045 osob, což je skoro o třetinu méně, než kolik lidí v roce 2019 zemřelo na chřipku.

Do konce roku se možná číslo vyrovná, nebo bude dokonce pořád menší, než kolik lidí zemřelo o rok dříve na chřipku v ČR. Jak je tedy možné, že v roce 2019 vláda nevyhlásila kvůli obětem chřipky Nouzový stav v ČR? Proč se v roce 2019 nevyhlašovaly karantény? Proč vláda nezavřela školy, hospody, muzea, stadiony, nákupní centra, když umírali lidé? Proč se seniorům neposílaly poštou roušky? Proč se nezavírala ekonomika? Proč vláda s klidem nechala chřipkou nakazit skoro jeden a čtvrt milionu českých občanů a žádné karanténní opatření nebylo potřeba? Proč nad 1500 obětmi chřipky v roce 2019 neštěkl ani pes? Víte, jaká je odpověď? Protože virus chřipky je jenom virus, který zabíjí staré lidi se zdravotními komplikacemi a nic víc. Co víc?

Miloš Zeman použil proti vlastním českým lidem odporný bonmot o “neschopných”, zjevně v parafrázi z Talmudu

COVID-19 je totiž kreditní virus. Ten má za úkol zabít ekonomiky jednotlivých zemí, má za úkol zlikvidovat malé a střední podnikání, vyčistit podnikatelský prostor od malého hmyzu, přesně jak před 2 dny prohlásil “židovský” prezident ČR, že neschopní ať zkrachují [3]. Tento prezidentův výrok je zjevnou parafrází z Talmudu od rabína Mordechaj Leviho: “Neschopní nemají právo na plody země, jsou jako plevel, který užírá ze společného lánu!” Nepřekvapuje mně, že tento výrok od prezidenta zazněl, protože je přesně v souladu s probíhajícím procesem globálního resetu, který je zprostředkován divadelní hysterií okolo COVID-19, tedy virem z rodiny koronavirů, který má nižší úmrtnost než sezónní chřipka.

Pod rouškou hysterie všechny vlády západního světa počátkem roku 2020 jako na povel globálního vládce uzavřely a shodily na jaře své ekonomiky do uzávěry, zavřely školy pro malé góje, zavřely hospody gójů jako shromaždišť odporu a společenského disentu gójů a poručily všem loutkovým vládám, že se musí mohutně zadlužit. A teď na podzim přichází repete. A příští rok na jaře znovu, o tom nepochybujte!

Miloš Zeman, prezident republiky

Ani je nemusely přesvědčovat, protože na jaře zavřené ekonomiky způsobily stamiliardové propady rozpočtů a nezbývalo nic jiného, než se začít zadlužovat a generovat mamutí schodkové státní rozpočty, což není nic jiného než sypání peněz do zadřené globální ekonomiky, která se zadřela už v roce 2019 a ekonomická krize by přišla teď v roce 2020 tak jako tak.

Rozdíl je pouze v tom, že dnes veškerou vinu za tu krizi, za ten ekonomický globální krach, může neviditelný virus, který není vidět, ale svalit na něj jde všechno, i omezování lidských práv. Nebýt covidu, tak za světový ekonomický krach by dnes opět mohli bankéři sionistických bank. Takhle ale za něj může virus, neviditelný viník, na kterého jde svalit všechno. A pokud jde o právě o virus, ten je tak dokonale neviditelný, že ani americká CDC ho dodnes nedokázala v terénu izolovat ze vzorků pacientů a z těl zemřelých, viz. článek zde. To je komedie, že?

COVID-19 je kreditní virus, který pozabíjí malé a střední podnikatele! To je skutečná definice tohoto viru

Pro globální elity je COVID-19 oslíčkem, do kterého se mlátí tyčemi a z oslíka se sypou karantény, hysterie, hrůza a strach, ale rovněž peníze, šeky, půjčky, úvěry a masivní schodkové státní rozpočty. A čím větší globální krize, tím více se do oslíčka mlátí, aby nesl jako zodpovědnost za tuto krizi a hlavně, aby se o té krizi hovořilo jako o virové krizi a nikoliv o ekonomické, přičemž paradoxně všechno, co je s COVID-19 spojeno, se dotýká právě ekonomických záležitostí populace. Potom se nemůžete divit, že nemocnice s lůžky jsou prázdné. Potom se nemůžete divit, že CDC dosud neizolovala SARS-Cov-2 z terénu. Ale stejně tak se nemůžete divit, že krachuje “hmyz”, jak řekl Miloš Zeman tzv. “neschopní”.

Tohle je prý podle prezidenta Miloš Zemana “neschopnost”

Nemůžete se divit, že majitel hospůdky, kterému Prymula zavřel už podruhé letos hospodu a žije jenom z pátečních zábav a z prodeje piva, nikoliv z vaření obědů na výdej přes okénko, najednou krachuje. Pane Zemane, co si to dovolujete? Ten hospodský není neschopný, ten je pouze obětí vašeho koně Prymuly, že mu tu hospodu sprostě zavřel! To není neschopnost, to je ekonomická likvidace malých živnostníků, zatímco velkých hotelů a velkých vývařoven a restaurací se to nedotkne, ty to přežijí, protože z těch restaurací se rozváží obědy do firem a kanceláří. Ale kolik firem a kanceláří je na vesnici, nebo v malém městě?

Prezident Zeman zapomněl, že malá vesnická a obecní hospoda s českými lidmi mu vyhrála v roce 2018 volby. A on dnes tyto hostinské na pokraji krachu nazývá “neschopnými”…

Ano, hospodský je tupý gój, který podle Talmudu nemá nárok na slitování. Podle Talmudu je neschopný, protože Halachim mu připravili zkoušku (rozuměj likvidaci gójovy živnosti) a on se s tím nedokáže vyrovnat, že mu ta hospoda nedokáže poskytnout obživu přes výdejové obědové okénko, protože na venkově si všichni vaří a jí doma, do hospody se chodí jenom na výtoč piva, na fotbal a hokej v televizi a na zábavy v pátek večer. A tohle gój v roli hospodského nerozchodí, skončí.  Zůstanou velké hotely, velké restaurace ve větších městech, prostě subjekty, které na daních odvádí více. Prořídne konkurence, zůstanou jen velcí a ty potom někdo koupí, ať už Agrofert pro své pohostinské divize, nebo nějaké pivovary, které si vezmou hospody pod svá křídla v menších městech, takhle to funguje už v Belgii nebo v Holandsku.

Zavřená hospoda kvůli viru, který se CDC v USA ještě nepodařilo ani izolovat…

Anheuser-Busch a Heineken skupují hospody v malých městech, ruší místní pivovary a v hospodách potom čepují své euro značky. Malé pivovary jsou vytlačovány tím, jak krachují malé hospody na venkově a malých městech. Všechno je to plán! Takže, nejprve Zemanův Prymula dovede ke krachu malé české hospody a ty potom skoupí nadnárodní pivovary působící v ČR? A to už Miloš Zeman neví, že v těch malých hospodách “neschopných” hostinských se v roce 2018 rozhodovalo o jeho znovuzvolení prezidentem? Miloš Zeman zapomněl na goyim z malých vesnických hospod, kteří mu udělali v roce 2018 ten výsledek s podporou alternativy? Teď se jim vysmívá a označuje je za neschopné? Když stát člověku zavře živnost a dovolí mu prodávat jen něco, co mu tu živnost nikdy nedrželo nad vodou, tak to je neschopnost?

Kdyby nepřišel koronavirus v roce 2020, přišla by globální ekonomická krize, pouze bychom teď nenosili roušky a nikdo by nám nenutil vakcíny, jinak by se to ale příliš nelišilo. Obrovské státní schodky, zavírání podniků, krachy malých živností, to všechno by probíhalo stejně jako dnes

COVID-19 je kreditní virus s cílem likvidace podnikatelského hmyzu, rozuměj živnostníků a středních podnikatelů. Proto si všímejte, že velké nadnárodní korporace a řetězce opatření vlády nijak nezasahují, fast food řetězce nic nepociťují, protože ty jsou orientovány na prodej přes okénka. Nedotkne se to supermarketů v majetku zahraničních korporací. Nedotkne se to velkých hotelů a vývařoven ve velkých městech orientovaných na rozvoz jídla a obědů. Nedotkne se to subjektů se státní, městkou nebo regionální finanční podporou, případně podporou od EU.

Dotkne se to ale malých a středních podnikatelů, kteří neberou od nikoho dotace, kteří podnikají v malých městech a obcích, a kteří nemají prostředky na reorientaci své produkce nebo výroby do éry 4. průmyslové revoluce, tedy prodeje na dálku, prodeje online, donášky, rozvážky, prodeje přes mobil, přes počítač, prodeje bez osobní interakce s klientem, ale pouze přes rozhraní aplikace, přes stream atd. Ano, každý takový podnikatel, který předělá svůj provoz do podoby digitální ekonomiky, tak jistě ho Halachim označí za schopného a poslušného.

Čekání na covidové pacienty

Ale co goyim, kteří nechtějí lahváče na donášku ke dveřím objednaného přes mobilní appku? Co když gój chce do hospody za kamarády a tam posedět, tam popít, tam poklábosit a tam zahulit? Aha, já zapomněl. Zahulit už nemůže, to mu už dávno zakázali. Poklábosit už také nemůže, protože musí u stolu sedět sám, kvůli sociálnímu odstupu. A teď už ani posedět tam nemůže, Prymula mu to zavřel. Takže popít může jen doma. A pro točené pivo k okénku hospody nepůjde, to si koupí rovnou lahváče v supermarketu, který je v majetku nadnárodní globální korporace.

Gój se tak nemůže sdružovat s ostatními góji v hospodě a pivo kupuje od globálního hypermarketu, namísto aby dal vydělat svému gójskému hospodskému. A rádoby-židovský prezident to nazve neschopností? Chucpe! Teď alespoň vidíte, jak to dopadne, když celý národ je v područí Jeruzaléma a jeho kádrů Halachim. Přesně jak řekl Mordechaj Levi: Na góje musí být přísnost, goyim si nezaslouží slitování. Tragédie ovšem je, když Talmud uplatňují chazarští goyim dosazení pod čepcem Halachim na stolci moci nad jámou Mah’ralu v Praze, kdysi sídla českých králů se slovanskou krví.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Zdroj: https://aeronet.cz/