Credit Virus: Proč se globalisté pokusili svrhnout Alexandera Lukašenka v Bělorusku?

Credit Virus: Proč se globalisté pokusili svrhnout Alexandera Lukašenka v Bělorusku? Běloruský prezident v polovině června totiž odpálil zdánlivě neškodnou informační nálož, že globální banky nabízí Bělorusku peníze za to, že Minsk se bude řídit jejich radami, jak zvládat Corona Virus, jenže z Lukašenkova svědectví se vyklubalo, že jde o Credit Virus a WHO je odstavena na vedlejší kolej! Jak je možné, že Mezinárodní měnový fond a Světová banka chtěly radit Minsku ve zdravotních otázkách, když to by měla být práce WHO? MMF nabídl Lukašenkovi skoro 1 miliardu USD úvěrů, když Bělorusko zavede epidemiologická opatření jako v Itálii!

V souvislosti s koronavirovou krizí se neustále řeší nová epidemiologická opatření, vyhlášení Nouzového stavu v ČR a na Slovensku, omezování živností a restrikce shromažďování osob. Pamatujete si, že už na jaře v březnu jsem ve svých článcích upozorňoval, že jedna věc je mi naprostou záhadou. Všechny vlády všech západních zemí totiž s naprostou servilitou, poslušností a hlavně obrovskou rychlostí souhlasily a přistoupily na uzavírání ekonomik, zavírání živností, zavírání továren, škol, omezování pohybu lidí.

A to přesto, že v minulosti probíhaly podobné celosvětové pandemie ve světě, jako byly ptačí a prasečí chřipky, ale nikdy a ani náhodou předtím nedocházelo ani ze zlomku procenta k takovým krokům jednotlivých vlád západních zemí, jako právě v roce 2020 v případě SARS-Cov-2. Tato záhada má obrovské utajení, ale vysvětlení této záhady máme stále na očích a postupně se nám vykresluje skutečný obraz. Když jsem totiž narazil na tiskové prohlášení běloruské tiskové agentury z poloviny června, mnoho věci najednou začalo do sebe zapadat. Takže, k čemu došlo?

Koronavirus je prostředkem na vyvolání masivního pumpování peněz do fiskálních motorů globální ekonomiky na zabránění globální recese

Běloruská tisková agentura Belta již 19. června uvedla [1] v tiskovém prohlášení informace, že západní bankéři z okruhu Mezinárodního měnového fondu a Světové banky nabídly Alexanderu Lukašenkovi finanční pomoc a úvěr běloruské ekonomice ve výši 940 milionů amerických dolarů, tedy skoro 1 miliardy USD. Tyto peníze by byly určeny pro rozvoj běloruského průmyslu a pro modernizace výrobních podniků. Jenže, má to jeden podivný a naprosto bizarní a z ekonomického pohledu nesmyslný háček.

Alexander Lukašenko totiž uvedl, že tyto dvě světové nadnárodní bankovní instituce podmiňují tento finanční úvěr jednou jedinou věcí, že Lukašenkova vláda se bude naprosto a beze zbytku řídit epidemiologickými doporučeními těchto dvou nadnárodních bank, a že běloruská vláda zavede v zemi stejná opatření jako vláda v Itálii, tedy celostátní karantény, uzavírání podniků, živností, zákazy vycházení atd. A z těchto podmínek byl Alexander Lukašenko úplně mimo a podmínky rázně odmítl, čímž odmítl tedy i nabídku na tento úvěr. Jenže, to není zdaleka všechno.

Proč světoví bankéři podmiňovali úvěry a půjčky Bělorusku nelogickými zdravotnickými a epidemiologickými požadavky na Minsk?

V tiskovém prohlášení Belta se dále uvádí, že Světová banka se nenechala jen tak odbýt, a přišla s desetinásobným zvýšením svých dotací a grantů v Bělorusku pro boj s Covidem a dokonce žádala běloruské zdravotnické úřady o to, aby se podělily se Světovou bankou o zkušenosti se zvládáním virové epidemie v Bělorusku. Mezinárodní měnový fond přitom nadále tlačil na Minsk, aby vyhlásil v zemi karantény, zákazy vycházení, izolace lidí, zavíraní podniků a prodejen, atd. Tisková zpráva z 19. června 2020 tak zachytila bizarní událost, která se sice dostala do pozornosti alternativních médií, ale úplně jinak, než bych očekával.

Alexander Lukašenko, běloruský prezident

Tato tisková zpráva totiž odhaluje jednu ze záhad, která do té doby byla jen těžce vysvětlitelná. Toto svědectví totiž zachycuje situaci, kdy dvě největší globalistické banky přesvědčují prezidenta post-sovětské republiky, aby přijal ta a ta epidemiologická a zdravotní opatření, jako kdyby MMF a Světová banka nebyly bankami, ale zdravotnickými pobočkami Světové zdravotnické organizace. Představte si, že by vám domů volal váš automechanik a jako vyjevenému by vám říkal, že vám opraví auto jen v případě, že doma budete vytírat podlahu v kuchyni jen Savem, budete nosit rukavice a děti nepustíte běhat ven po 20. hodině, v opačném případě vám auto neopraví.

Místo WHO řeší epidemie bankéři a nikdo se nad tím nepozastaví?

Chápete tu absurditu? Světová banka a MMF říkají Lukašenkovi, že mu půjčí na podporu ekonomiky a průmyslu 1 miliardu USD, ale musí doma nařídit karantény, musí uzavřít kluby a hospody, musí přestat sportovní utkání, musí se testovat, musí se zavírat školy atd. Proč proboha dvě globalistické banky spojují své úvěry pro Bělorusko s karanténami a plošným zavíráním podniků v dané zemi? MMF a Světová banka nejsou zdravotnickými orgány OSN, ani divizemi WHO, aby měly právo a mandát radit vládám v epidemiologických otázkách.

Gerry Rice, ředitel mezinárodních vztahů IMF, který tlačil na Alexandera Lukašenka kvůli koronavirovým opatřením

To prostě nedává smysl, proč by banka vám podmiňovala poskytnutí hypotéky tím, jestli doma vaříte špagety nebo svíčkovou, nebo v kolik hodin posíláte děti spát? To je prostě absurdní podmiňování, ale v Bělorusku k tomu v polovině června přesně takto došlo. Proč se proboha MMF a Světová banka starají o věci, které naopak spadají pod WHO? A přitom WHO vůbec s Lukašenkem nic a dosud nekonzultovala, to je prostě další chucpe. Takže, máme to chápat tak, že je jiná doba a banky suplují zdravotníky? Ne, tak to samozřejmě není, pokud ovšem opravdu jde o biologický virus a nikoliv o kreditní virus.

Mezinárodní měnový fond a Světová banka jsou k sobě jako teze a antiteze

Tisková zpráva z Běloruska totiž odhaluje mé dřívější podezření, že Corona virus je ve skutečnosti Credit virus, který má zachránit světový růst HDP právě té již v roce 2019 kolabující globální ekonomiky tím, že v západní civilizaci vznikne pod záminkou epidemie ekonomická krize, která donutí státy a národy se dobrovolně a mohutně zadlužit u mezinárodních bank a především u MMF a u Světové banky, což jsou dvě největší sionistické bankovní organizace na světě, které jedou bankovní princip teze a antiteze. Zatímco MMF hraje roli zlého drába, Světová banka hraje roli toho hodného, který půjčuje s nižším úrokem než MMF.

Christine Lagarde, šéfka IMF

Je to samozřejmě kalech na tupé goyim národy a jejich vlády, ale funguje to stejně jako s hodným a zlým policajtem. Ten jeden řve, že je třeba šetřit a škrtat, zatímco úvěry jsou úročeny 5x tolik než průměr, a naproti tomu Světová banka jede ňu ňu ňu, ťu ťu ťu a úročí “jen” 3,5x tolik. Národy jsou potom v domnění, že Světová banka je ta hodná, zatímco MMF je ta zlá. Všimněte si, jak Antifa čas od času protestuje proti bankéřům IMF, že jsou to kapitalistické svině, ale přitom za financováním Antify jsou struktury Světové banky. Prostě divadlo a kalech, kdy dvě globalizační sionistické banky hrají hru na vládu a opozici. A totéž je vidět v tiskovém prohlášení Belta. Doslova se tam uvádí:

Podle prezidenta (Lukašenka) projevila Světová banka zájem o běloruské postupy a reakce na koronavirus. “Je připravena nás financovat desetkrát více, než původně nabídla (MMF) jako projev uznání za náš efektivní boj proti tomuto viru.” Světová banka dokonce požádala ministerstvo zdravotnictví o sdílení zkušeností. Mezitím MMF od nás nadále požaduje karanténní opatření, izolaci, zákaz vycházení. To je nesmysl. Nebudeme skákat, jak někdo píská, “ řekl prezident (Lukašenko).

Vidíte, jak to funguje? To je typický kalech na goyim, hra na hodného a zlého bankéře. Světová banka hraje toho hodného, kdo nabízí více peněz a dokonce žádá o informace o zkušenostech, zatímco zlý Mezinárodní měnový fond je despota a pořád tlačí Bělorusko k vyhlašování karantén, izolací, zákazů vycházení atd.

Přímo v tiskovém prohlášení tak vidíte zachycenou činnost těchto dvou sionistických bank, jak hrají divadlo na běloruskou vládu. Jejich jediným cílem je prodat Bělorusku úvěry, které zemi totálně zadluží, Bělorusko je nebude moci splácet a bude muset začít poslouchat Londýn a New York, běloruská vláda bude muset skákat tak, jako nosatí budou pískat. Jenže, Alexander Lukašenko na to nepřistoupil. Hodil jim to pod nohy. A co přišlo vzápětí? O dva měsíce později západ vyvolal v Bělorusku povstání a pokus o státní převrat a svržení Lukašenka z pozice prezidenta. Kdyby v polovině června kývl na nabídky MMF a Světové banky, žádné nepokoje by po 9. srpnu v zemi nepropukly.

Tisková zpráva z Minsku potvrzuje, že koronavirová krize je ve skutečnosti kreditní krizí kterou ve stavu nejvyšší pohotovosti řeší bankéři a nikoliv zdravotníci

Událost z poloviny června v Minsku potvrzuje, že Corona virus je ve skutečnosti Credit virus, který se snaží rozšiřovat MMF a Světová banka ve spolupráci s Domem Rothschild. Tím máte odpověď na otázku, proč v Minsku s Lukašenkem neřeší koronavirovou krizi zástupce WHO, ale místo toho bankéři Světové banky a MMF. Sionisté potřebují zachránit svatý grál globalizace, kterým je nekonečný růst HDP. A ten lze zachránit jenom dvěma možnými mechanismy.

Tím prvním jsou nové technologie s novými průmyslovými odvětvími, které razantně otevřou nová pracovní místa, vytvoří novou spotřebu, nový obrat zboží a povedou k dalšími bohatnutí elit. Pokud ovšem nové technologie nejsou, pokud je trh nasycen a lidé nechtějí anebo nemohou už tolik utrácet, lze nekonečný růst zachovat je jedinou druhou cestou, a to půjčkami a úvěry.

Zasedání IMF v říjnu 2017

Kdokoliv studoval na ekonomické škole, tak si pamatuje, co to jsou tzv. motory ekonomického růstu. Existují celkem čtyři motory růstu HDP, monetární a fiskální jsou dva současné motory, archaickými motory jsou potom motor industriální a rovněž koloniální. Tyto dva motory ale dnes již v ekonomice neexistují, s výjimkou snad vyvádění zisků nadnárodních řetězců (potravinářské, mobilní operátoři, banky) do ciziny z jednotlivých zemí, což je pozůstatek modelu koloniálního růstového motoru, který přetrval dodnes. Monetární motor růstu HDP se zajišťuje zvyšováním platů a mezd v populaci, to jest pomocí inflace. Růst objemu peněz musí být stejný s růstem produkce a objemu zboží a prodejů na trhu, jinak nastává nekontrolovaná inflace.

Šéf FEDu již rok před vypuknutím epidemie varoval, že v roce 2020 přijde mohutná celosvětová ekonomická krize, pokud se něco zásadního nestane

Fiskální, tedy rozpočtový růst HDP je zajištěn zvyšováním výběru daní, ale rovněž úvěry státu, prostě státním dluhem. Pokud roste státní dluh, paradoxně roste HDP. Industriální růst v minulosti fungoval na principu mohutného zvyšování produktivity práce ve stovkách procent. Průmysl chrlil hodnoty a ty byly obchodovány naproti obrovským investicím. A koloniální růst fungoval na principu vykořisťování zdrojů ze zemí 3. světa, kdy odcizené zboží a suroviny byly odvezeny z kolonií na západní trhy, tam se staly zbožím, to bylo prodáno, což vedlo k růstu HDP naproti koloniálnímu importu. Credit virus, kterému momentálně v roce 2020 čelíme, je de facto virus, jehož úkolem je napadnout zadřený fiskální motor světové globální ekonomiky a napumpovat ho přídavným úvěrovaným palivem pro udržení hladiny letu světového HDP.

Jerome Powell, šéf FEDu

Minulý rok v srpnu se začaly ve světových médiích objevovat varovné zprávy [2], které probublávaly z bank, že se blíží mohutná ekonomická krize a masivní krach. Šéf FEDu Jerome Powell v lednu 2019, rok před vypuknutím koronavirové krize, svolal tiskovou konferenci a oznámil [3], že v roce 2020 hrozí podle odborníků světová ekonomická krize a krachy burz a národních ekonomik, protože se zastavuje globální obchod, lidé přestávají nakupovat automobily, zpomalují se prodeje nemovitostí, lidé nemají potřebu více utrácet, celá západní ekonomika se řítí do recese.

Začátkem srpna 2019 začaly investiční weby přicházet se zprávou [4], že to začalo, velká ekonomická krize je tady a začíná v Německu, meziročně se HDP propadlo o skoro 9% a pokud začnete hledat na Google informace v okruhu léta 2019, narazíte na tisíce článků o tom, že v roce 2020 přijde krach globálního trhu v důsledku recese, tedy stavu, kdy se zastavuje oběh peněz v důsledku neochoty spotřebitelů utrácet, a rovněž v důsledku neochoty osob, firem a vlád půjčovat si peníze. Takovou recesi nelze zastavit. Jak tedy zabránit vypuknutí světové krize?

Schodky státních rozpočtů a navyšované dluhy jsou jako stimulující injekce do růstu HDP v mamutích dávkách s cílem udržení umělého růstu HDP

Jediným řešením je vytvoření kreditního viru, který bude nasazen do fiskálních motorů HDP všech západních zemí na světě. Ten kreditní virus bude fungovat tak, že povede nejprve k vypnutí ekonomik jednotlivých zemí, aby se zdravé ekonomiky staly nemocnými a zasaženými tímto kreditním virem. Záminkou pro vypnutí ekonomik se stal SARS-Cov-2 virus. Podmínkou pro úspěšné spuštění kreditního viru bylo zajištění spolupráce vlád zemí západní civilizace, aby pod záminkou epidemiologické hrozby dobrovolně zavřely a poškodily své vlastní ekonomiky. To byl zásadní a klíčový krok, ve kterém sehrály roli hlavně banky. Jakmile byly uzavřené závody, továrny, podniky, živnosti, začaly se hroutit ekonomické ukazatele a především, nastal obrovský výpadek daní a jejich výběru.

Ústředí Světové banky

Nastala situace, kdy najednou začal selhávat fiskální motor HDP, postupně se přidalo selhávání monetárního motoru, lidem začaly docházet úspory, firmám docházely volné peníze. V tomto okamžiku Credit virus byl ve stavu, kdy se mohl začít plně šířit a naplno spustit. K čemu došlo? Kreditní virus spustil ve všech zemích západního světa masivní zadlužování vlád a přijímání mamutích schodkových rozpočtů, Evropská unie potom přijala masivní balík 700 miliard EUR jako úvěrového rámce pomoci 27 zemím EU, přičemž samotné země EU začaly plus k tomu přijímat mohutné schodkové rozpočty. A k čemu to povede?

Kreditní krize je ve skutečnosti oživování globálního Frankensteina, který přestal růst, protože se mu už nechtělo. Pumpování stovek miliard EUR a USD do fiskálních motorů světových ekonomik to má zvrátit

Toto zadlužování je ve skutečnosti kreditní virus uvnitř fiskálního motoru globální ekonomiky, jehož cílem je udržet růst HDP jeho nejprve zhroucením, snížením, tzv. resetem, a následně poté zajištěním jeho růstu skrze úvěrový rámec, skrze půjčky a dluhy nejen národních států, ale i nadnárodních spolků jako je EU. Globalisté se rozhodli pro šílenou záchranu chcípajícího Frankensteina globální ekonomiky tím, že napumpují do státních rozpočtů desítek zemí západního světa obrovské peníze, což se projeví jako uměle navozený růst frankensteinovského HDP, aby to účetně nakonec fungovalo a HDP opravdu rostlo, i když celá populace reálně zchudne.

Ursula von der Leyen, šéfa Evropské komise prosadila fiskální schodek EU ve výši přes 700 miliard EUR jako reakci na virovou krizi

Fiskální motor globální ekonomiky v roce 2019 začal selhávat a koronavirová krize je způsob, jak donutit vlády západních zemí k masivnímu zadlužování k udržení růstu HDP doslova za každou cenu. A to je ten důvod, proč epidemiologické a zdravotní otázky karantén a jejich zavádění v Bělorusku s prezidentem neřeší zdravotníci WHO, ale bankéři a odborníci na HDP z Mezinárodního měnového fondu a ze Světové banky. Kreditní virus na restart fiskálního motoru globální ekonomiky maskovaný před goyim za virus biologický. Proto není divu, že na restartu se dobrovolné podílí nejen goyim a Evropa, ale i USA, chasidská Rus, země Draka a úplně všichni, kteří jsou pod kontrolou světového sionistického a halachistického bankovního kaganátu. Čepce i zástěry tak sdílí stejný plán, restart globál Frankensteina, protože je to v životně a klíčově důležité a v hlavním zájmu obou domů ž a Ž.

-VK-

Šéfredaktor AE News Zdroj: https://aeronet.cz/