Nechceme žít ve světě Nové normality, pod dozorem kamer, NFC a QR čteček, a podstupovat výtěry a vakcinace pro cestu do práce, za nákupem nebo zábavou!

Daniel Landa vysvětloval v rozhovoru svůj lobbing za stěrové PCR testy Emanuela Žďárského, podle zpěváka je to pilotní projekt mířený na vládu ČR, aby slinové testy akceptovala jako validní testovací nástroj! Jak se skládá dohromady globalistická stavebnice Total Control, která má 11 dílků, a skoro každý z nich už je okolo nás a vybalený z krabice? Nechceme žít ve světě Nové normality, pod dozorem kamer, NFC a QR čteček, a podstupovat výtěry a vakcinace pro cestu do práce, za nákupem nebo zábavou!

Český zpěvák a skladatel Daniel Landa v úterý vystoupil v rozhovoru pro časopis Reflex a vysvětloval svoji roli v projektu Cesta ze tmy, o kterém jsme psali [1] před několika dny, a jenž vyvolal obrovské pozdvižení a poprask na veřejnosti, protože propagační video s Danielem Landou a Jankem Ledeckým vyznělo jako tvrdá a prvoplánová propagace Orwellova státu, kde lidé jako ovce čekají ve frontách na výtěry, aby mohli jít na koncert, do divadla, do kina, do nákupního centra, prostě aby se mohli bavit a normálně žít.

Po zhlédnutí úterního rozhovoru Daniela Landy na Reflexu musím konstatovat, že vysvětlení Daniela Landy je ještě horší, než to původní vystoupení s Jankem Ledeckým, protože se ukázalo v rozhovoru pro Reflex, že Daniel Landa opravdu věří tomu, že společnost se může vrátit k “normálu” tím, že lidé přijmou nové společenské paradigma, že pro výkon občanských a lidských práv, jako je třeba návštěva koncertu nebo vstup do nákupního centra, je zapotřebí podstoupit výtěry, případně očkování v budoucnu, což Daniel Landa sice nepropaguje, ale vyplývá to z důsledků toho, co propaguje.

Část textu Landovy písně “Ukolébavka”

Je mi jasné, že Dan si přečte tento můj článek, takže si dovolím mu položit otázku. Opravdu si, pane Lando, myslíte, že přijetí nového paradigmatu, které bude mít za důsledek brutální omezení lidských práv a svobod, je cestou ze tmy a návrat k normalizaci společenského života? Musí vám být přece jasné, že metoda slinových stěrů pana doktora Žďárského je realizovatelná pouze a jenom u malých komorních akcí jednorázového charakteru, ale není možné testovat hokejové mistrovství světa, ani mamutí koncert na Letné, kam přijde 50 tisíc lidí. Ty lidi to donutí podstoupit očkování, to je totiž nátlakový mechanismus, který má lidem zprotivit testy a dostrkat je k jehle a k vakcíně.

Toto není cesta ze tmy a návrat k normálnímu životu, toto je něco úplně jiného. Je to skrytá podpora povinnému očkování v konečném důsledku v celé populaci. Nevím, jestli to Danu Landovi došlo, ale je velmi pravděpodobné, že mu to dojde velmi brzy, už za pár týdnů, nejpozději měsíců. Vysvětlíme si, proč podpora Daniela Landy a Janka Ledeckého stěrovým testům dělá lidským právům v ČR doslova medvědí službu.

Daniel Landa začal propagovat “New Normal” a ani o tom asi neví

Pokud totiž lidé přijmou myšlenku “Nové normality” ve společnosti, která se v anglicky mluvících zemích nazývá “New Normal”, potom se bude jednat o triumf globalistů, proti kterým Daniel Landa nazpíval a nahrál skladbu “Ukolébavka” [2], kde se zpívá o špiclování a fízlování pomocí kamer na každém rohu. Ve světě této nové normality budou kamery skenovat obličeje a porovnávat s databázemi obyvatelstva, ve kterých budou vedeny i informace o očkováních, pane Lando.

Celé to bude fungovat jako už dnes to vidíme v Číně, tedy tak, že všechny kamery budou v blízké době komunikovat přes 5G sítě, budou zasíťovány a připojeny do internetu a stanou se koncovým zbožím, velice levným. Každý si je bude moci pořídit, nejprve dobrovolně, potom povinně. Majitelé obchodů potom budou mít na svých obchodech kamery a pokud kamera s rozlišováním obličejů zaregistruje, že do obchodu chce vstoupit osoba, která má propadlé očkování, anebo vůbec očkovaná není, okamžitě se spustí alarm, upozorní se ochranka v obchodě a dotyčného zadrží.

Daniel Landa a jeho citát z rozhovoru pro Reflex

To samé se bude týkat hromadné dopravy, při vstupech do budov na nádraží, ať už je to vlakové nebo autobusové, jakmile vstoupí na nádraží neočkovaná osoba, kamery s optickým rozlišováním obličejů to okamžitě nahlásí, že do prostoru vstoupila neočkovaná ANEBO netestovaná osoba. A tím se dostáváme k tomu, proč Daniel Landa provádí medvědí službu občanským svobodám v ČR. Propagací slinového testování totiž propaguje automaticky, i když nepřímo, očkování. Ve světě Nové normality totiž bude mít člověk na výběr dvě možnosti, ale ani jedna možnost nebude svobodně zvolitelná, bude brutálně dobrovolně volitelná, dobrovolná na sílu.

Člověk bude mít na výběr buď pravidelně opakované výtěry, pořád dokola, každé 3 dny, a třeba i nakrásně neinvazivní a pouze slinové, anebo skoro jednorázové očkování, které člověka zbaví buzerací na dobu až 2 let, to podle toho, jak dlouho vakcína zaručí účinnost a protilátky v těle, než vakcína tzv. vyvane. V této Nové normalitě ale nebude v nabídce třetí možnost, skutečně svobodná možnost, že se člověk nebude testovat, ani vakcinovat. Tuto možnost globalisté nejen nenabízí, ale ve svém monstrózním plánu The Great Reset ani nepovolují, nepřichází v úvahu.

Neinvazivní slinové stěry jsou jenom jinou formou a dílkem stavebnice Total Control

Daniel Landa si neuvědomuje, že pomáhá globalistům v nasunováni “Nové normality” do České republiky, když nejen přistupuje na jejich zvrácenou hru a pravidla, ale dokonce tuto hru ještě mediálně propaguje ve spolupráci s Jankem Ledeckým. Daniel Landa by měl bojovat za skutečnou svobodu, nikoliv za Novou normalitu z dílny globalistů, kteří chtějí pomocí Total Control ovládat a řídit populaci. Neustále se hovoří o sledování lidí, o očkování a o sítích 5G, ale pořád si to veřejnost vykládá jako oddělené problémy, ale netuší, že se jedná o stavebnici, o jednotlivé a zatím oddělené a neposkládané díly stavebnicového Frankensteina v podobě Total Control, kterého právě globalisté začali vybalovat z krabice, a to ještě nejsou Vánoce. Nevím, jestli Dan Landa uvažuje o těchto věcech do důsledku, co z toho má vylézt na konci, ale pro jistotu si tady teď tu stavebnici poskládáme dohromady, a raději si sedněte, protože to neustojíte.

Testy na Covid-19

Vakcíny a očkování jsou prvním dílkem globalistické stavebnice Total Control. Stěrové a všechny možné testy jsou druhým dílkem stavebnice. Roušky, dezinfekce a virové štíty jsou třetím dílkem. Sociální odstupy jsou čtvrtým dílkem. Lockdowny, omezení pohybu a zákazy vycházení jsou pátým dílkem. Lokální pozemní komunikační sítě 5G jsou šestým dílkem. Satelitní 5G a satelitní globální internet jsou sedmým dílkem. Přechod světa k elektromobilitě a digitální ekonomice je osmým dílkem. Bankovní identita, covidový pas a kamery na rozlišování obličejů jsou devátým dílkem. Bezhotovostní a bezkontaktní společnost je desátým dílkem skládačky. A jedenáctým dílkem je sociální kredit, trasování a sledování populace. Pokud se podíváte na tuto krabici s těmito 11 dílky, čert aby se v tom vyznal, jak tohle někdo chce poskládat dohromady, však jak souvisí lidské zdraví a koronáč s auty na baterky? S mojí pomocí si teď stavebnici poskládáme a doufám, že i Daniel Landa si stavebnici prohlédne.

Globalistická stavebnice “Total Control” a návod k sestavení

Při zahájení sestavování stavebnice začínají globalisté s hlavním úkolem,  kterým je omezení svobod obyvatelstva způsobem, aby se samotná populace na tomto omezení a na stavbě stavebnice podílela, nejlépe kvůli nahnání strachu o svůj život a zdraví. Při sestavování stavebnice se nejprve v prostoru stavby odpálí hysterie, kterou zajistí média a politici. Virus s nízkou smrtností se vykreslí jako zabiják. Scéna ke stavbě stavebnice je připravena, obyvatelstvo je vyděšeno, bojí se o život sebe a svých blízkých.

Obyvatelstvu se řekne, že řešením a záchranou jsou dílky skládačky č. 1 až 5. Jejich kombinací na všech úrovních společnosti je prý možné populaci zachránit před strašným umíráním. Ale není to zadarmo. Stavebnicové díky 1 až 5 musí být aplikovány na všechny lidi ve společnosti. Jenže, v návodu ke stavebnici je upozorněno, že část populace bude dílky 1 až 5 různě odmítat, z různých důvodů. A proto ve stavebnici je dílek č. 9, který zajistí, že lidi v populaci půjde odlišovat a identifikovat. Dílek č. 9 je zásadní.

NFC v mobilech se stane nástrojem pro ověřování identity, kromě jiného.

Banky v ČR v posledních dnech začaly klientům rozesílat esemesky a emaily, že od 1. ledna 2021 se v ČR zavádí bankovní identita pro komunikaci a ověření identity osoby při jednání se státními orgány online [3]. Jedná se a klasickou API funkci, kterou poskytnou banky a prováží se státními orgány. Na webu státní správy nebo úřadu se potom zalogujete se svým loginem a heslem z internetového bankovnictví. Státní úřad tím ověří Vaši identitu, že Vy jste opravdu Vy, takže nebudete už muset chodit naživo na úřad osobně, ale vyřídíte to z domova v rámci této digitální ekonomiky. Tento dílek stavebnice je klíčový. A víte proč? Protože bankovní identitu lze navázat s mobilním telefonem a jeho NFC bezdrátovým modulem v době, kdy kamery na rozlišování obličejů jsou stále ještě velmi drahé. Ovšem bankovní identita to v prvních letech dokáže skvěle suplovat.

Bankovní identita v ČR již od 1. ledna 2021, připravte se! Sítě 5G zasíťují prvky na sledování a monitoring populace

Stáhnete si do mobilu aplikaci, která obsluhuje v mobilu NFC bezdrátový čip, který se normálně používá pro placení mobilem. Spustíte si v mobilu aplikaci, ověříte si identitu zalogováním přes login vaší banky a v tom okamžiku je váš mobilní telefon osobním občanským průkazem, který přiložíte ke čtečce NFC u dveří do obchodu, do restaurace, do úřadu, kina, do divadla a systém ověří nejen Vaši identitu, ale i váš status, jestli jste testovaný na Covid, anebo jestli jste očkovaný. Čtečky NFC jsou už dnes neskutečně levnou záležitostí, takže jimi půjdou vybavit i vozidla MHD, nádražní budovy, nemocnice, prostě úplně všechna možná i nemožná místa.

Jenom přiložíte telefon, NFC modul na dveřích přes internet ověří bankovní identitu a propojí s očkovací a testovací databází. Jinými slovy, dílek č. 9 stavebnice je klíčový pro rozlišování lidí a pro jejich evidenci. Takže po připojení dílku skládačky č. 9 se podaří dílky č. 1 až 5 manažovat a udržet při kontrole. Jenže, aby dílek č. 9 fungoval, potřebujeme ve stavebnici dílky č. 6 a 7. Všechny ty kamery a NFC čtečky na dveřích obchodů, divadel, restaurací a MHD musí být nějak propojeny a hlavně připojeny do internetu. A dnešní sítě to neumožňují, už dnes jsou přetížené a zahlcené. Takže, musí vzniknout nová bezdrátová celulární síť. A tou je síť 5G.

Bankovní identita se stane předskokanem čipování a rozlišování obličejů pomocí pouličních kamer

Aby fungoval dílek č. 9, musí být zprovozněna 5G lokální i celoplanetární síť, která bude lokálně zajišťovat propojení 5G zařízení pomocí pozemních vysílačů, ale při dálkovém cestování tuto funkci převezme satelitní systém 5G. Proč je to tak důležité? Protože dnes nejde všude reálně připojit zařízení na čtení NFC někde na dveře nebo uvnitř autobusu. Zařízení musí být připojeno do internetu, bezdrátově, všude, snadno, aby zařízení mohlo komunikovat se servery bankovní identity, s databázemi hygienických stanic, kde budou seznamy o očkování a testech, to všechno bude potřeba propojit a mohutně zasíťovat.

A pro něco takového tu dosud nebyla infrastruktura. Sítě 5G to vyřeší. Proto je na šíření 5G sítí vyvíjen tak obrovský nátlak, proto americké tajné služby tak ostře bojují proti konkurenci, proti Huawei, protože sítě 5G nejsou určeny pro telefonování nebo uživatelská data na rychlejší stahování porna, ale je to síť globalistů, která má zasíťovat všechny sledovací a monitorovací systémy, aby mohly mezi sebou komunikovat 24 hodin denně. Ten objem dat bude tak gigantický a obrovský, že bez nové sítě 5G nebude možné stavebnici realizovat, dílek č. 9 by prostě nefungoval, a tím pádem by se rozpadly i dílky č. 1 až 5.

Stavebnice sebere lidem auta na fosilní paliva, protože umožňují neomezenou privátní přepravu, tzn. svobodu pohybu. Na elektrickou hromadnou přepravu už půjde aplikovat dozor, monitoring, bankovní identitu a další sledovací prvky

Po připojení dílků 6 a 7 však přichází další problém v této stavebnici, a to je svoboda pohybu lidí. Lidé budou mít tendenci unikat z dozoru sledovacího systému a budou se přesunovat po celém kontinentu, na velké vzdálenosti, do různých zemí, které ještě nebudou sjednoceny pod jednou globální vládou. A tak bude potřeba lidi upoutat na jednom místě. K tomu sice bude sloužit dílek č. 9 na státních hranicích, kde se budou kontrolovat bankovní identity, covidové pasy a později obličeje pomocí rozlišovacích kamer.

Ovšem uvnitř státu nebo unie budou mít lidé tendenci se volně přesunovat a omezit jim prostor uvnitř státu není možné, to už by se občané začali bouřit, i když na Slovensku se tamní vůdce Igor Matovič k tomu odhodlal a o Velikonocích tento rok zakázal Slovákům cestovat uvnitř státu přes hranice okresů, na jejichž hranicích stáli vojáci s ostře nabitými samopaly, se zátarasy a dokonce s hřebíkovými pásy pro případ, že některé auto by chtělo “na sílu” projet checkpointem. Igor Matovič tento díl skládačky pro globalisty vyzkoušel, ale efekt nebyl příliš přesvědčivý, Slováci přejížděli hranice okresu přes lesní a polní cesty. A tak globalisté potřebují zrušit osobní, resp. privátní dopravu úplně. Slouží jim k tomu herci, umělci, ale i nezletilé děti, které alarmují a spouští paniku, že se brzy udusíme na planetě, pokud nepošleme auta na benzín a naftu do šrotu.

Greta Thunberg na Světovém ekonomickém fóru v Davosu v roce 2019 varovala, že se udusíme, pokud nesnížíme emise CO2

Globalisté na to opět používají trik, tentokrát vyvolání pocitu strachu z hroutící se planety a klimatu, aby lidé nenáviděli auta se spalovacími motory. Elektromobily jsou nabízeny jako ekologické řešení, na majitele aut se spalovacími motory se pohlíží jako na vrahy. Nikde ale nerostou nové elektrárny, což je jasný signál, že přechod od fosilních aut na elektrická se nebude konat v poměru 1:1, protože drahá elektrická auta nebude kde nabíjet, a hlavně nebude z čeho. V důsledku to tak povede k likvidaci privátní dopravy, lidé už nebudou mít svobodu a nebudou jezdit vlastním osobním autem, ani fosilním, ani elektrickým.

Budou moci jezdit elektrickou hromadnou dopravou, tedy MHD, elektrickými autobusy, elektrickými vlaky a elektrickými auty na sdílené bázi, tedy z půjčoven. A před nasednutím do elektrického dopravního prostředku MHD nebo z půjčovny si mobilem ověříte svoji bankovní identitu a s ní i status o očkování a testování. Jinak vám elektrické auto nepůjčí, jinak do autobusu nenasednete. A díky digitální ekonomice už nebudete jezdit na nákup, nákup si objednáte online a nákup za vámi přijede nebo přiletí domů. Do úřadu nebudete chodit, z domova se ověříte přes bankovní identitu a přes internet. A jednou za rok do ciziny na dovolenou, půjčeným elektrickým autem, ale až po ověření bankovní identity a očkovacího statusu.

Bezhotovostní společnost a sociální kredit

Jenže, je tady ještě jeden problém. Stavebnici nelze dát dohromady bez dílku č. 10. Hotové peníze jsou pro tuto stavebnici naprostým zlem. Za hotové peníze lze totiž mimo systém kontroly, totálního dozoru a sledování, pořídit cokoliv, hotovost umožňuje lidem nezávislost na systému “stavebnice”, protože hotovost korumpuje i ty členy v systému, kteří ve stavebnici fungují. Za hotovost vám prodejce prodá zboží i v podniku, do kterého smí vstoupit jen očkovaní, i když nakupující očkovaný není.

Zaplatí hotovostí, hotovost nelze dohledat, ani transakci. A proto ve stavebnici je zásadní dílek č. 10, tedy zavedení bezhotovostní společnosti, kde se prostě papírové a kovové peníze přestanou používat, zůstanou pouze bankovní a kryptoměnové účty, tedy čísla a šifry v počítačích. Odstraněním hotovosti se téměř dosáhne ztráty svobod jedince a podaří se sestavit stavebnici Total Control. Ale jeden dílek skládačky ještě chybí. Je to jedenáctý dílek, který je zastřešovacím a finální dílkem stavebnice. Tím dílkem je sociální kredit.

Čínský sociální kredit. Muž ukazuje aplikaci v mobilu, že má kvůli nízkému kreditu zákaz cestování vysokorychlostními vlaky v Číně.

Jedenáctý dílek skládačky je magický “šém”, který stavebnici Total Control oživí a vtiskne ji život. Sociální kredit se stane novým nástrojem a novým Desaterem ve světě New Age, kde všechny skutky a činy člověka už nebude sledovat a posuzovat Bůh, ale bude to stroj, resp. systém vyhodnocující miliardy obrazových záběrů kamer a dat ze života a o životě a chování jedince. Systém je již zaváděn v Číně, děsivé video a článek zde. O tom dokonce zpívá Daniel Landa ve zmíněné písni Ukolébavka, ale něco jiného je zpěv, a něco jiného jsou skutky, když podporuje jeden ze stavebnicových dílků globalizace, kterými jsou výtěrové testy.

Kamery budou rozlišovat obličeje, budou přidávat a ubírat body na sociálním kreditu podle toho, jak se osoba chová, co řekne na veřejnosti, co napíše na internetu, co olajkuje, kam přijde, nebo naopak kam nepřijde, když měla přijít, čeho se zúčastní a čemu se naopak vyhne, kam pojede a kam nepojede, všechno se bude vyhodnocovat a ukládat do sociálního kreditu jedince, od jeho narození až do smrti.

Kdo vymění svobodu za výtěry a vakcíny, stane se ochotným otrokem globalizace, který přijme i všechny ostatní dílky stavebnice

Tato stavebnice Total Control, aby fungovala, potřebuje všech zmíněných 11 dílků skládačky, ani jeden jediný nesmí chybět. Sestavení této stavebnice je přitom neuvěřitelně těžké a lidé tomu kdykoliv mohou vystavit stopku a stavebnice se zhroutí. Jenže, faktor a fenomén strachu funguje a tím motivuje dosud svobodné lidi k účasti na sestavování této stavebnice. Strach o zdraví a o život sebe a rodiny, strach z viru, strach o nedostatek kyslíku, strach z nárůstu CO2 na planetě, strach z terorismu a teroristů, strach ze ztráty zaměstnání (viz. Slovensko a Matovičův modrý certifikát), strach z drakonických pokut (za porušení lockdownu), strach z čehokoliv, prostě strach je hlavní a základní nástroj, který globalisté pořád a dokola používají, aby donutili svobodné lidi podílet se na stavbě stavebnice, která má jediný úkol, po jejím dokončení sebrat lidu a národům naprosto všechny svobody a práva.

Čínský sociální kredit, na obrazovce na zastávce autobusu je zachycený muž, který přecházel na červenou na nedalekém přechodu pro chodce. De facto nástěnka hanby v moderním čínském pojetí.

Propagování stěrových testů, pane Lando, je propagací jednoho z dílků globalistické stavebnice Total Control, není to cesta ze tmy, je to cesta do srdce temného lesa, ze kterého už nikdo cestu ven nenajde, pokud se tímto falešným světlem z lucerny v rukách Světlonoše vydá. Skuteční vlastenci musí odporovat a bojkotovat skládání stavebnice, musí odporovat všem dílkům, ze kterých se skládá, musí propagovat a bojovat za svobodu, která není ničím podmíněná, ani vakcínou, ani testem, ani zaplacením odpustku, ani nášivkou žluté hvězdy na kabátu, ani legitimací, ani pasem, ani cestovním, ani covidovým.

Svoboda je absolutní, anebo svoboda není. Nic jiného neexistuje a pokud někdo propaguje svobodu výměnou za podstoupení výtěru dnes, zítra ji vymění za podstoupení vakcinace, pozítří ji vymění za kameru ve vlastním bytě, která ho bude sledovat, za týden za čip nastřelený pod kůži, který člověka zotročí, protože bez čipu, bez NFC, bez vakcíny či testu a bez bankovní identity nenakoupíš a neprodáš, protože hotové peníze už nebudou existovat, abyste tu stavebnici, kterou jste pomohli vybudovat, nějakým způsobem obešli. Dane, Viléme, Jarmilo… probuďte se, dokud je ještě čas!

-VK-

Šéfredaktor AE News

Zdroj: https://aeronet.cz/