VIDEO: Vrchní sestra s sebou sekla na zem v živém přenosu poté, co 17 minut předtím byla očkována vakcínou firmy Pfizer

VIDEO: Vrchní sestra s sebou sekla na zem v živém přenosu poté, co 17 minut předtím byla očkována vakcínou firmy Pfizer a byla požádána zástupcem farmaceutické společnosti, aby na kameru propagovala její bezpečnost! Kdyby v ten moment seděla za volantem v autě na dálnici po očkování v Drive-In kiosku, zřejmě by zabila sebe i další řidiče! Sestra popisovala nástup mdlob, rozmazaného vidění, ztrátu rovnováhy a syndrom časoprostorové dezorientace projevující se při hypoxii, prudkém poklesu krevního tlaku a při otravě krve!

Na povrch začíná vyplouvat více a více děsivých podrobností o údajně zázračné vakcíně společnosti Pfizer, a to takovým způsobem, že odpůrci očkování se tomu musí smát, jaký je to amatérismus a průsak pravdy o skutečných vedlejších účincích vakcíny, ovšem lidé, kteří vakcinační hysterii uvěřili a spoléhají na vakcíny, jsou těmito novými skutečnostmi opravdu vyděšeni, protože něco takového by se odehrávat nemělo.

Včera jsme přinesli článek a video [1] o tom, jak zdravotníci a lékaři v USA a ve Velké Británii falšují své vakcinace před kamerami a ve skutečnosti si vpichují prázdné injekce se zasunutými písty, anebo používají hollywoodské rekvizity a filmařské injekce se zasunovacími jehlami na skryté pružině. Tito lékaři a zdravotníci vědí, co je vakcína zač a nehodlají se vakcínou očkovat. Ovšem ně všichni lékaři mají tyto informace a ne všechen personál nemocnic je informován.

Vrchní sestra Tiffany Dover

O tom se mohli ve čtvrtek přesvědčit diváci americké lokální televize v Tennessee, kteří sledovali tiskovou konferenci v nemocnici CHI Memorial ve městě Chattanooga [2]. Vrchní zdravotní sestra Tiffany Dover byla požádána vedením nemocnice na žádost farmaceutické společnosti Pfizer, aby sdělila veřejnosti své pocity po podstoupení vakcinace a vyvrátila všechny dezinformace, které se šíří nejen na amerických sociálních sítích, ale i mezi zdravotnickým personálem.

Vedení nemocnice tak svolalo tiskovou konferenci a vrchní sestra na ní vystoupila podle připraveného plánu a měla popsat, že se cítí normálně a skvěle, prostě udělat PR akci pro společnost Pfizer a její vakcínu. Jenže, celé to skončilo fiaskem, protože sestra stačila odpovědět jenom na pár úvodních dotazů, rovněž uvedla, že její podřízení na oddělení jsou nadšeni, že mají možnost dostat vakcínu, ale po pár vteřinách se to zvrtlo.

Vrchní sestra se zhroutila před televizními kamerami po výroku, že všichni její podřízení byli nadšeni, že dostanou vakcínu. Horší reklamu si Pfizer nemohl vyrobit

Vrchní sestra se začala držet za čelo, omluvila se, že se jí točí hlava, odstoupila od mikrofonu, a to už u ní byli ostatní lékaři a právě včas, protože vrchní sestra se před kamerami médií zhroutila na zem, jediné štěstí bylo, že ji kolegové zachytili, když se sesunula k zemi. Tohle není PR, to je masakr v přímém přenosu a naprostá katastrofa pro firmu Pfizer. Tohle je signál, který vyděsí miliony Američanů, ale i lidí v Evropě a v neposlední řadě v ČR a na Slovensku, kde se politici chystají dokonat spiknutí proti obyvatelstvu a nutit občany k vakcinacím.

A to třeba pod pohrůžkou, že jinak je zaměstnavatelé nepustí do práce, jak už to vyzkoušel Igor Matovič před pár týdny na Slovensku. To samé se chystá v ČR po schválení zákona o distribuci vakcíny, kde poslanecká sněmovna a včera i senát odmítly do zákona vložit pojistku poslankyně za SPD Karly Maříkové, aby očkování v ČR byla dobrovolná a lide nebyli sankcionováni či omezováni na svých právech v případě, že odmítnou se nechat vakcinovat.

Kolaps v přímém přenosu

Informaci o zkolabované vrchní sestře přinesl americký list Washington Times, video natočila stanice WTVC-9, která je součástí americké televizní sítě společnosti ABC. Ostatní americká média incident tají, všichni mlčí, ale tyto informace se prostě ven dostanou a nelze je umlčet. Stanice WTVC-9 později ujistila své diváky, že omdlení zdravotní sestry absolutně prý nemá s vakcínou firmy Pfizer nic společného, vina byla svalena na vrchní sestru, podle stanice prý často trpí bolestmi a její tělo na to reaguje omdléváním a ztrátou vědomí. Sestra prý popsala, že ztratila pojem o čase, o prostoru, zkrátka typická ztráta vědomí v důsledku ztráty kyslíku v mozku, případně otravy.

Média a CDC okamžitě v panice ujišťují, že kolaps sestry pouhých 17 minut po vakcinaci nemá s vakcínou nic společného

Americká CDC rovněž přispěchala v panice na pomoc a uvedla prohlášení, že reakce organismu v podobě omdlení nejsou výjimečné v případě vakcinací, a že to bývá způsobeno úzkostí, případně bolestí. Toto vysvětlení je natolik nedůvěryhodné, že okamžitě se v komentářích amerických médií objevují sarkasmy, že když člověka bolí zub, sesune se k zemi. Vysvětlení CDC i americké lokální televize je zjevný damage control, protože tento průser způsobí Pfizeru obrovské marketingové problémy. Náhlý kolaps a závratě se rozhodně neobjevují při očkování, to je fenomén postihující lidi u opačného procesu, při krevních odběrech, kdy dojde v těle k poklesu krevního tlaku.

Vrchní sestra se sesunula na zem, kolegové jí pomáhají

Lidé s nízkým tlakem při odběrech krve jsou náchylní ke kolapsům zhruba do 2 až 3 minut po odběru a doporučuje se jim sedět v čekárně po odběru, alespoň 15 až 20 minut. Ovšem po vakcinaci je kolaps možný pouze v případě, že dojde v těle k navození prudkého poklesu krevního tlaku v důsledku reakce organismu na látku, obvykle je to způsobeno rozšířením cév v těle v důsledku reakce na nějakou látku ve vakcíně, která by tam neměla být. Cévy rozšiřuje nejen alkohol, ale např. i hliník, který je v některých vakcínách používán jako konzervant vakcíny, ale ne v objemu, aby způsoboval kolapsy. Pokles krevního tlaku v důsledku rozšíření cév je nebezpečný stav, a to zejména ve chvíli, kdy je navozen více jak čtvrt hodiny po podání vakcíny.

Kdyby vrchní sestra využila možnost očkování na odpočívadle na dálnici, teď by byla mrtvá po dopravní nehodě a spolu s ní možná i další lidé

V Americe je totiž běžné, že lidé se očkují přímo z aut v tzv. Drive-In kioscích na odpočívadlech dálnic. Člověk dostane vakcínu, zaplatí, sešlápne plyn a jede dál. Po 17 minutách si představte, co by se stalo, kdyby tato vrchní sestra se nenechala očkovat v nemocnici, ale právě v autě někde v kiosku na dálnici. Jakmile by zkolabovala za volantem, dovedete si představit, že by mohla na dálnici v plné rychlosti zabít sebe i další účastníky silničního provozu. Je už naprosto jasné, proč farmaceutické firmy si vymohly nežalovatelnost (indemnitu) v USA a v Evropě, protože jak se ukazuje, vakcína Pfizer má široké pole netušených vedlejších účinků a projevů.

Tohle je masakr pro PR a marketing firmy Pfizer

A lékaři to vědí, takže na kameru fejkují svá očkování, aby je nikdo nebuzeroval, že odmítají vakcíny, ale aby ve skutečnosti se jim vyhnuli. Falešné vpichy, injekce se zasunovacími jehlami, prostě cokoliv, aby nemuseli vakcinaci podstupovat. A potom máte zdravotníky, kteří vakcíně uvěří, očkují se, předstoupí před kameru a zkolabují. Pfizer má opravdu velký problém, protože pokud na veřejnost unikají videa s falešnými očkováními na kameru a na druhé straně kolabují zdravotníci pár minut po skutečném očkování, je to signál a alarm pro všechny lidi, aby od vakcín tohoto typu dávali ruce pryč.

Nejen o této kauze budeme hovořit dnes po 19:00 na Svobodném vysílači CS. Probereme všechna zásadní témata z domova i ze světa a  v tomto posledním vysílání v roce 2020 se ohlédneme za uplynulým rokem a poodkryjeme i procesy, které nás čekají v roce 2021. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

-VK-

Šéfrdaktor AE News Zdroj: https://aeronet.cz/