Svědectví zdravotní sestry pracující v německé nemocnici

čera jsme měli v nemocnici poradu, situace jak u nás, tak i v dalších nemocnicích v Mnichově je neudržitelná.

Pohotovost na klinikách nezvládá a tak vše začínají posílat do nemocnic. Řada muslimů odmítá k ošetření ženský personál a MY ženy zas říkáme, že mezi ty zvířata zvláště z Afriky, nepůjdeme. Vztahy mezi personálem a imigranty začínají být stále horší a horší a od minulého víkendu musí s imigranty chodit do nemocnice policajti se psy.

Mají AIDS, syfilis, otevřenou TBC a spousty exotických nemocí, co v Evropě neznáme a neumíme léčit. Pokud dostanou recept, tak v lékárně zjistí, že musí vše zaplatit hotově. Dochází tam k neuvěřitelným výstupům zvláště, když se jedná o léky pro děti. Děti nechávají personálu v lékárnách se slovy: „tak si je zde vyléčte sami.“

Takže policie už nehlídá jenom kliniky a nemocnice, ale už i velké lékárny. Na poradě jsme otevřeně říkali, kde jsou ti, co je vítali do TV kamer s transparenty na nádraží?

Ano, hranice se sice zatím zavřely, ale milion už tu je a rozhodně se jich nezbavíme.

Doteď byla v celém Německu nezaměstnanost 2,2 mil., teď bude nejméně 3,5 mil. Většina těchto lidí je naprosto nezaměstnatelná. Těch lidí se vzděláním je úplné minimum, navíc jejich ženy většinou vůbec nepracují.

Odhaduji, že každá desátá je těhotná, stovky tisíc z nich přinesly s sebou kojence a malé děti do 6 let naprosto zbídačelé a zanedbané. Pokud to bude pokračovat a Německo znovu otevře hranice, tak jedu domů, za takové situace mě zde nikdo neudrží ani plat 2× větší, než u nás. Já jsem jela do Německa, ne do Afriky ani na Blízký východ.

Sám profesor našeho oddělení nám říkal, že je mu smutno, když zde vidí uklízečku, co tu za 800 Euro uklízí už léta každý den a pak zde potkává na chodbách mladé kluky, co jen čekají s nataženou rukou, vše chtějí zdarma, když to nedostanou, začnou dělat bordel. Tohle opravdu nemám zapotřebí. Ale zase se bojím, když se vrátím, aby to nebylo za nějaký čas úplně stejné u nás. Oni totiž, když to nezvládají Němci se svou povahou, tak u nás by to byl totální chaos.

Nikdo, kdo s nimi nepřišel do styku, neví, co jsou zejména uprchlíci z Afriky za zvířata a jak si muslimové vyskakují na zdejší personál ohledně svého náboženství.

Ještě stále nemá zdejší personál nemoci, které si sem přivezli, ale při takovém množství stovek pacientů každý den, je to jen otázka času.

V nemocnici v Porýní napadli noži imigranti personál, když tam předali 8 měsíců staré dítě na pokraji smrti, které tahali přes půl Evropy 3 měsíce. Dítě za dva dny zemřelo, přestože mu byla poskytnuta špičková péče na jedné z nejlepších dětských klinik v Německu.

Lékař musel být operován a dvě sestry leží na jednotce intenzivní péče. Nikdo z nich nebyl potrestán. Ve zdejším tisku se o tom nesmí psát, takže to víme prostřednictvím emailové pošty. Co by se asi stalo Němci, kdyby pobodal doktora a sestry nožem? Nebo kdyby chrstnul sestře do obličeje svou syfilidní moč a ohrozil jí nakažením?

Minimálně by šel okamžitě do vězení a později k soudu. U těchto lidí se zatím nic neděje. A tak se ptám: Kde jsou ti vítači a přijímači na nádražích? Pěkně doma si užívají své vydělané peníze z neziskovek a těší se na další vlaky a svůj další příjem za akce „vítaní na nádražích“.

Všechny tyto vítače bych nahnala nejprve k nám do nemocnice na akutní příjem jako lapiduchy a potom do jedné budovy s imigranty ať se tam o ně starají. Bez ozbrojené policie, bez policejních psů, kteří jsou dnes v každé nemocnici zde v Bavorsku a bez zdravotního personálu. Doufám, že ta pakáž se nedostane k nám!!!!

Aby se nedostali k nám, tak je potřeba, aby se celý národ konečně probudil a nevolil Piráty, protože ti jsou silně napojeni na německou Pirátskou stranu a ta silně podporuje přijímání imigrantů!!!

Naše vládo, zavři hranice dřív, než se to k nám dostane!

PŘEPOSÍLEJTE DÁLE OBČANŮM, protože naše sdělovací prostředky všechny takové věci tají.

(přišlo mailem) Zdroj: https://www.svobodny-svet.cz/