Profesor epidemiologie z Yale University odpálil v pořadu Stevea Bannona šokující číslo z lékařského zákulisí, až 60% všech nových případů Covid-19 tvoří pacienti, kteří již byli očkováni!

 Potvrzují to čísla z USA a Izraele, vakcíny poskytují očkovaným osobám ve skutečnosti jen zhruba poloviční ochranu před kontraktací nákazy ve volném prostoru! Představa svobody a bezpečí po očkování je podle profesora lež a naprostá utopie! Šokující informace otřásá americkou alternativou a korporátní sítě masivně video s výrokem profesora mažou a cenzurují, protože odhaluje zdrcující a nepohodlnou pravdu! Vakcína nebude znamenat svobodu, nikdy!

Situace okolo vakcín a jejich faktického účinku na zabránění šíření koronaviru začíná opravdu dramaticky eskalovat a na povrch se dostávají nové a necenzurované informace, které odhalují mohutný podvod a spiknutí nejen farmaceutických společností, ale i světových médií a politiků, kteří už více než rok slibují občanům a obyvatelům, že všechno se vrátí do normálu, jakmile se podaří naočkovat co nejvíce lidí. Kdo bude očkovaný, bude prý svobodný.

Tyto informace jsou opakovány médii tak často a tak usilovně, že většina lidí tomu opravdu uvěřila a je odhodlána nechat se očkovat, pakliže to už neudělali. Jenže současně s tím se v USA a v Izraeli začínají objevovat podivné signály a nespokojenost lidí, kteří si stěžují, že i po očkování musí nosit respirátory, roušky, musí si držet odstupy, musí omezovat setkávání, nemohou se sdružovat ve větších počtech, prostě ani po očkování se jim normál nevrátil a žijí pořád de facto stejně, jako kdyby očkovaní nebyli, s výjimkou možnosti navštěvovat provozovny, kde je povolený přístup jen očkovaným.

Jenže o nějakém návratu k normálu se ani u očkovaných osob mluvit nedá. Mají pouze více práv než neočkování, to ano, ale nemají všechna práva, jako měli všichni před vypuknutím epidemie. Epidemiologové tvrdí, že očkovaní musí nadále nosit roušky a respirátory, protože není jasné, jestli očkovaní lidé nejsou nadále nakažliví, že to zatím nebylo prozkoumáno. Toto samozřejmě už dávno víme, že očkovaní lidé jsou nakažliví.

A to tak mohutně, že neočkované těhotné ženy v jejich blízkosti potratí dítě, ženám po menopauze se vrací bolestivé krvácení [1], neočkovaným mužům se objevují četné modré podlitiny na těle a dokonce pásové opary [2]. A společným jmenovatelem a původcem těchto nemocí a poškození neočkovaných lidí je očkovaná osoba v rodině, případně v zaměstnání. Jenže, to ještě není ta největší pecka, která lidi vyděsí a začnou mít obavy.

Steve Bannon si pozval do pořadu profesora, který šokoval výroky o nízkém účinku vakcín

Když totiž vystoupí v pořadu uznávaný profesor z Yale University a řekne narovinu, kolik lidí přichází za lékaři s novým onemocněním covid, přičemž už byli před několika měsíci očkováni, tak vám to doslova vyrazí dech. A přesně to se stalo v pořadu Real America’s Voice na stanici War Room [3], kterou řídí a moderuje bývalý šéf volební kampaně Donalda Trumpa a krátce i poradce prezidenta pro strategickou bezpečnost Steve Bannon. Ten si pozval již 19. dubna do svého pořadu uznávaného profesora epidemiologie Dr. Harveyho Rische z Yale University, který v pořadu naživo odpálil šokující informaci od kolegů lékařů z USA a z Izraele, že podle odhadů až 60% všech nových pacientů s covidem, kteří se přicházejí léčit, už bylo před několika měsíci očkováno.

Prof. Dr. Harvey Risch

To znamená, že více jak polovina všech nových případů onemocnění propuká u nedávno očkovaných osob, které by měly být imunní, ale nejsou. V důsledku to potom znamená, že účinnost očkovacích látek je při nejlepším odhadu pouze poloviční oproti reklamovaným údajům o 90+ procentní účinnosti. Podle těchto informací profesora Rische je účinnost vakcín někde okolo 40 až 50 procent.

Profesor v pořadu vysvětlil, že veřejnost byla dotlačena k očkování kvůli tomu, že jí byly sděleny dvě nepravdy. Ta první spočívala v tom, že vakcíny mají účinnost více než 90% a druhá lež byla o tom, že očkovaní lidé budou mít znovu svobodu a návrat do normálu. Dr. Hirsch toto označil za lež, protože lidé nedostali ani jedno, tedy ani slibovanou účinnost vakcíny, ani tu svobodu po očkování.

Profesor z Yale odpálil bombu, až 60% všech nových případů Covid-19 tvoří očkovaní lidé!

Profesor doslova uvedl: “Lékaři mi říkají, že více než polovina nových případů covidu, které musí léčit, jsou lidé, kteří již byli očkováni. Odhadují, že 60 procent nových pacientů, které léčí, jsou lidé, kteří byli očkováni.” Dr. Risch řekl, že lékařský establishment není ohledně účinnosti vakcíny vůbec upřímný, protože všechny tlačí do očkování. “Bojí se, že když řeknete, že tato vakcína je účinná jen z 50 nebo 60 procent, tak si lidé vakcínu nevezmou,” řekl Dr. Risch.

Dále uvedl, že je jasné, že Dr. Fauci má jinou agendu než veřejné zdraví, protože se nechce poctivě zabývat otázkou stádové imunity. Polovina států v Americe již loni na podzim překonala stádovou imunitu, aniž by byla vakcína použita. “Stádní imunita začíná teprve tehdy, když křivka infekce dosáhne svého vrcholu,” vysvětlil Risch. “Všechno po tomto bodě je stádní imunita na úrovni 50 nebo 60 procent imunní populace.”

Dr. Risch ve své laboratoři

“Potřebujeme více než stádní imunitu, aby infekce rychle klesaly,” dodal. “To jsme viděli v Jižní Dakotě, Severní Dakotě, Tennessee, Rhode Islandu a Utahu loni na podzim v říjnu a listopadu. Stádní imunitu překonali mnohem dříve, než se začalo očkovat,” řekl doktor Risch. “Měli dost případů. Polovina států USA má nyní více než stádní imunitu,” dodal. “Jejich počet dramaticky klesá.” Dr. Risch také uvedl, že lockdowny byly “kontraproduktivní” a pouze zdržovaly jejich občany od dosažení stádové imunity. Neochota doktora Fauciho odpovědět na základní otázky, například proč lidé, kteří již byli očkováni nebo již byli vystaveni viru, musí nosit roušku, ukazuje, že má jinou agendu.

Agenda nikdy nekončící virové krize, na které se někdo neskutečně napakuje

“Fauci není ochoten skutečně vyslovit slovo stádová imunita,” řekl Dr. Risch. “Nerozumím tomu, proč tomu tak je, pokud není motivován nějakým jiným plánem, který není totožný s léčbou pandemie. Nic jiného nedává smysl. Je tu jiný plán, který není zřejmý,” řekl doktor Risch. “Podívejte se na Světovou zdravotnickou organizaci WHO, která v tichosti odstranila z definice stádové imunity příspěvek přirozené infekce způsobující žádoucí imunitu. To vyvolalo rozruch ve vědecké komunitě, porušuje to nejméně 100 let vědeckého bádání.” Dr. Risch uvedl, že politické a finanční zájmy ovlivnily lékařské instituce a ovlivňují i chování Dr. Fauciho a dalších.

Dr. Anthony Fauci, šéf National Institute of Health (NIH)

“Ve vědecké komunitě je veřejným tajemstvím, že existuje mnoho způsobů léčby kovidu,” řekl Risch. “Časná ambulantní léčba funguje a funguje velmi účinně. Patří sem hydroxychlorochin, ivermektin, aspirin, antibiotika a další levná léčba. Nemusíme generovat léčbu v hodnotě 3000 dolarů za pilulku,” řekl doktor Risch. “Máte dvě třídy lidí,” řekl. “Lidé, kteří se na to skutečně podívali. A máte posměváčky, akademiky, kteří nikdy neléčili žádného pacienta a kteří nemají představu o skutečné účinnosti těchto léčebných postupů.”

Lidé se nedočkají ničeho z toho, co politici a epidemiologové slibovali. Vakcíny nevrátí svobodu, ani nezaručí účinnost a ochranu před novou nákazou

Tyto výroky Dr. Rische jsou doslova jako granát vhozený do kredence s porcelánem globalistů, protože tak vzteklou reakci korporátních sociálních sítí jsme ještě neviděli. Video začalo být okamžitě mazáno na všech platformách a přestože lidé video usilovně znovu nahrávají, tak se prostě ukazuje, že tato fakta a výroky uznávaného profesora likvidují dezinformační narativ, který běží v médiích již déle než rok a tlačí lidem do hlav dvě nehorázné lži.

Např. že vakcíny poskytnou účinnost více než 90% očkovaných osob, a že po očkování se lidé vrátí do normálu. Ne, nestalo se ani jedno. Lidé očkovaní už jsou a 60% nových případů se rekrutuje právě z řad očkovaných osob, takže účinnost ochrany může být dokonce jen 40% a ani o kousek víc. A nedošlo ani k návratu do normálu, očkovaní lidé se dočkali jen o něco málo výhod než neočkovaní, ale ani náhodou a omylem se u očkovaných osob nedá hovořit o návratu do normálu před vypuknutím koronavirové světové krize.

Steve Bannon

Situace s vakcínami je taková, že očkovaní lidé musí nadále nosit roušky a respirátory. Mohou chodit s certifikátem do pár míst a obchodů, kam neočkovaní nemůžou, ale o návratu svobody nelze vůbec mluvit. A co víc, očkovaní lidé se podle všeho stávají chodícími biologickými bombami, které útočí na neočkované osoby v okolí, kdy těhotné ženy potrácí plody, starším ženám mnoho let po menopauze se spouští bolestivé krvácení.

Mužům naskakují po těle modré podlitiny a pásové opary. A když už se tedy někdo nechá naočkovat, tak až 60% lidí má reálnou šanci, že znovu skončí v nemocnici a u doktora s novou covidovou nákazou. Všechno ukazuje na to, že tento bordel a neuvěřitelný maglajz má za cíl ukotvit v celé populaci neustálou a nikdy nekončící krizovou pandemii, která se bude pořád vracet, a vlastně ani ne vracet, ale nebude nikdy končit.

Globalisté usilují o nekonečnou virovou krizi, která jim umožní ovládat obyvatelstvo od podzimu do jara jako  v maštalích izolovaný a ustájený dobytek, který se vypouští do ohrad na pastvy také jen v letních měsících

Bude se jen po dobu kalendářního roku zesilovat a zeslabovat, od podzimu do jara lockdowny, pouze přes léto mírné uvolnění, aby se populace nebouřila. Po pár letech kamenné obchody zkrachují. Všechno se přesune na internet. S přesunem všeho na internet skončí význam hotovosti, která skončí a společnost se přesune do bezhotovostní éry. Ihned po zavedení bezhotovostní éry se zavedou nové daně, kterým se bez hotovosti už logicky nepůjde vyhnout.

Uvažuje se o sektorové dani pro internetové obchody, pro datové a mobilní operátory, dále o dani z bezhotovostní transakce, to všechno do sebe logicky zapadá v návaznosti na bezhotovostní éru. A po zavedení bezhotovostní éry už je jenom krůček k efektivnímu zdanění nemovitostí a k nepodmíněnému příjmu. A to všechno díky nikdy nekončícímu viru, který zlikviduje kamenné podniky a spolu s nimi význam hotovosti. Dokonalý plán sionistického kaganátu. Naprosté mistrovské dílo.

Skrze virus zotročíme národy a zbavíme je gójských živnostníků, hotovosti, volného pohybu, svobodné dopravy, důstojnosti, budeme je špejlovat a testovat jako dobytek a zavírat pravidelně od podzimu do jara doma, jako se od podzimu do jara v maštalích zavírá dobytek. Ten se také vypouští na pastvy jen v letních měsících, to je zajímavá paralela, že? A jak pravdivá! Ano, na goyim musí být přísnost. Ale nikdy to globalisté nedělají násilím. To by byl omyl. Globalisté dělají jen to, co jim goyim dovolí! Nic víc, nic míň!

A že jim toho goyim dovolují opravdu hodně, včetně terorizování svých dětí, to není třeba připomínat. Stejně jako nápis na bráně koncentračního tábora Auschwitz byl lživý (Arbeit Macht Frei), stejně je lživé heslo, že vakcína lidí vrátí do normálu. Nevrátí! Vakcína pouze zajistí Total Control v podobě covidových pasů, a také to, že až 60% z očkovaných do pár měsíců či do roka znovu skončí u doktora. Nekonečná pandemie. Taková je nepohodlná realita!

-VK-

Šéfredaktor AE News Zdroj: https://aeronet.cz/