Už probíhá šikana ve jménu dobra

 Celoevropský tlak na nastolení poslušnosti obyvatelstva akceleruje k nebývalým výšinám. Ač se na první pohled zdá, že mediální propaganda podporující vakcinaci je stále postavena na bázi dobrovolnosti, postupně se stále více ukazuje, že povinnost podstoupit akt ztráty soudnosti pomocí vpichu jehly injekční stříkačky se stává stále rozšířenější.

  Jsme svědky často se opakujícího nucení a vydírání zaměstnanců firem i státu, také lidí toužících po dosud vcelku běžných a zažitých záležitostech, jakými jsou cestování, stravování a třeba i studium. Ministr školství Plaga už nyní ví, že v září se ve školách bude testovat a vrátí se rotační výuka. Trpí jasnovidectvím, nebo jde o úkol? V pražském Dopravním podniku jsou zaměstnanci údajně nuceni k očkování a v případu neuposlechnutí jim hrozí vyhazov (zde je třeba upozornit na to, že jde zatím o neověřenou informaci, nikoliv však nereálnou). Podobný přístup je však i v jiných firmách a například ve státních podnicích a službách je proočkovanost z důvodu nepříjemnému přístupu k těm, kteří odmítají hazardovat se svým zdravím, poměrně vysoká. Stateční jsou doslova tlačeni ke zdi.

  Dá se očekávat, že snaha prosadit celoplošnou vakcinaci bude narůstat s tím, čím více lidí se vzepře této myšlence. Takže postupně dojde na další šikanování. Jeho ukázkou je odmítnutí pacientky v brněnské nemocnici, která měla podstoupit plánovanou operaci kolene, byla však vyzvána k návštěvě očkovacího střediska s tím, že bez vakcinace nebude k operaci připuštěna. To i přesto, že před nedávnem covidovou infekci prodělala a očkování ani podstoupit nemohla. Tady už dávno nejde o zdraví, cílem je dokončit zadání, i když se půjde přes mrtvoly. Ostatně kolik lidí údajně s covidem zemřelo, tím nás média bombardují denně. Ale opomíjejí nám sdělit, jak velká úmrtnost je díky následkům očkování proti covidu. Mimochodem nesmyslném, protože díky němu ztrácíme možnost získat kolektivní imunitu a budeme se nadále točit v bludném kruhu.

  Je vcelku zajímavé, kdo všechno se dokáže nechat zkorumpovat a přesvědčit k vystupování v reklamách propagujících pronikání jedů do našeho organismu. Lékaři, herci, odborníci. Dělají to pro peníze, nebo je hlavním stimulem naivita a podlehnutí falešnému přesvědčení? Jisté je, že prolhaným politikům už většina přemýšlejících nevěří ani pozdrav.  Je jedno, jmenují li se Babiš, Baroš, Adamová-Pekarová, Rakušan či třeba Hamáček. Každému z nich se totiž stabilně práší od pusy a brát je vážně může jen člověk s nepříliš ambiciózním IQ. Ale proč se k propagaci sníží pan prof. Pafko, to nám může být záhadou. Opravdu věří on sám tomu, co říká? Každopádně dokáží ovlivnit část nerozhodnutých. Na druhou stranu stále více vyplouvají na povrch problémy s následky podlehnutí klamavé reklamě, takže se řada z nás i přes lákadla v podobě návštěvy zahrádky, dovolené u moře či thajské masáži odmítá podvolit diktátu.

  Záměrem vlád je dostat rebely na okraj společnosti. Vytěsnit je, sebrat jim možnost žít normálním životem. Nástroje budou různé. Vyhazovy z práce, zákazy vstupu kamkoliv, odmítání poskytovat lékařskou péči, vyloučení z kolektivů včetně sportovních a školních. Co přijde dále? Budou těmto zásadovým lidem odebrána další občanská práva, nebudou smět volit, nakupovat, používat MHD? Nebo jim zakážou politici získat řidičský či zbrojní průkaz? Vše k tomu směřuje a je s podivem, jak málo lidí se schází při protestech na českých a moravských náměstích. Dobrovolnost už není ani předstíraná. Zavedením covidpassů, se kterým naše vláda tak pospíchá, bude dalším přelomovým okamžikem směřujícím nás k čipování. Až k němu dojde, bude už pozdě vytáhnout ze skříní zbraně a jít si vysvětlit, že toto vše už je za čarou. Ono pokud se opravdu dostanou k moci Piráti, tak už ani nebude co z těch skříní tahat, protože udělají vše proto, aby v nich nic nebylo. Stádo pak bude nejen snadno ovladatelné, ale především bezbranné. A to tu přeci jde.

Jindřich Kulhavý

Zdroj: https://www.inadhled.cz/