Sovinec – Lesk a bída dávných časů

KONEČNĚ JSME SE DOČKALI! OD 1.6.2021 OPĚT OTEVŘEN HRAD SOVINEC PRO NÁVŠTĚVNÍKY A HNED PRVNÍ VÍKEND SE BUDE KONAT VELKÁ AKCE PLNÁ ŠERMÍŘSKÝCH A MUŠKETÝRSKÝCH VYSTOUPENÍ.

Přijďte si užít romantickou atmosféru hradu Sovinec a jeho okolí. Tento víkend je pro návštěvníky připraven bohatý program s řadou vystoupení pro děti i dospělé.


Víkendová akce 5 – 6. června bude věnována dětem, ale nejen jim. Proběhnou šermířská vystoupení a divadelní představení známých skupin jako Memento Mori, skupiny šermu Taurus, vystoupení mušketýrské skupiny Salva Quardia, známý kejklíř a žonglér Křupíno, fakírská a ohnivá show, sokolníci atd. Bude zajištěn další doprovodný program pro malé i velké a bohaté občerstvení

Vystoupí mimo jiné známe skupiny:

– Memento Mori

– Taurus

– Salva Quardia

– Kjeklíř Křupíno

– Sokolníci a další …

Občerstvit se můžete v hradním občerstvení přímo v bastionu Klippelova bašta, který naleznete na 1. nádvoří. Částečně krytá letní zahrádka nabízí bohaté občerstvení a příjemné posezení přímo v prostorech hradu 

Občerstvit se můžete v hradním občerstvení přímo v bastionu Klippelova bašta, který naleznete na 1. nádvoří (krytá letní zahrádka Klippelova bašta s posezením v hradním bastiónu nabízí kromě alko, nealko nápojů, piva, brazilské kávy, kvalitního čaje, svařeného vína atd. také polévky, hlavní jídla, grilované maso, saláty, tortilly, pizzu atd.) 

Zdroj: https://www.hrad-sovinec.cz/