Sebevražedná civilizace

Nikola Bornová

Sebevražedné tendence naší civilizace dál pokračují…

Už nám nestačí, že se od rána do noci cpeme chemií prožranými sajrajty, které narušují přirozené hormonální prostředí našich těl a tak mají muži málo spermií, které jsou navíc líné jak antimonopolní úřad. Nestačí, že zdravý pobyt v přírodě je pro spoustu mladých něčím naprosto nepochopitelným a “trapáckým” a raději čumí od rána do noci do mobilu na instáč a ťikťok. Nestačí, že si dál devastujeme ekosystémy příšernou péčí o krajinu, vyřazujeme z provozu absolutně nejekologičtější zdroj energie (tedy nukleární) a na všechno sypeme tuny pesticidů, na kterých si pak necháme čvachtat v jídle. Ne, to je pro nás málo, musíme si ubližovat ještě víc!

[...]

Kovídek jako finální řešení?

V posledních dvou letech se naše civilizace snaží salámovou metodou přinést opravdové “finální řešení” na ten nechutný problém, že tu stále ještě existují zbytky zdravé společnosti a funkčního ekonomického systému. Spustili jsme úžasná “opatření proti covidu”, která zabíjí víc lidí než nemoc, před kterou mají chránit…a to se počítá, Horste Fuchsi! Dvě mouchy jednou ranou – nestačí, že lidi přizabije ten dobroději vytvořený virus, my si ještě přisadíme a začneme se masakrovat sami mezi sebou! Win-win situace!

Ale ani destruktivní “opatření” a nový virus nám nestačily, chtěli jsme víc. Začali jsme si tedy rituálně a opakovaně vstřikovat do organismus podivné látky, o kterých nikdo nic neví, za které nikdo nechce nést zodpovědnost, které už zabily statisíce a zmrzačily miliony lidí a u kterých je navíc silné podezření, že jejich opakované podávání rozdrtí náš přirozený imunitní systém (syndrom ADE, záněty myokardu atd.). Co by člověk neudělal pro své zdraví, že? A aby to ta neopíchaná a zdravá třetina populace náhodou nepřežila ve zdraví, nařídíme vpich nebezpečné šmakulády povinně. Když skáčeme do propasti, tak jedině společně. Jak říkali čtyřmi hlasy všichni tři mušketýři: Všichni na jednoho a jeden za…no, na jednotlivcích nezáleží.

Řekli byste si, že tohle by k dostatečnému sebepoškození už mohlo stačit? Ani náhodou! Masochistické řezání cév žiletkami nestačí, chceme více. Máme totiž ještě jedno eso v rukávu – klimatickou ideologii. Tou se pokusíme dorazit to, co jsme těmi předešlými nástroji zkázy ještě nezmrvili. Jak?

Další bubák – klimatická změna

Původní obyvatelé Evropy jsou podle nové ideologie o “bílé nadřazenosti” naprosto odporní a nezodpovědní démoni a raději by prý ani neměli mít děti. Vyzmizíkováním dětí by se totiž vyřešil nejen problém existence nádherného dětského smíchu a…pardon, podle nové ideologie jsem měla napsat “problém existence těch malých, uřvaných bílých parchantů”. Vyřešila by se tím i “bílá nadřazenost”, bělošská “toxická maskulinita”, ale HLAVNĚ i klimatická změna. Děsivá “klimatická změna” totiž nastává jen a jen naší vinou.

Ignorujte samozřejmě všechna data o tom, které země ve velkém znečišťují prostředí skutečným odpadem. Na realitě nezáleží. Klima-změnu prostě v mediálním a EU časoprostoru způsobují domácí vysavače, kamínka na dřevo, atomové elektrárny, osobní auta, domácí a hospodářská zvířata, děti, domy bez energetického štítku a se zahrádkou, normální jídlo, kafe, plebs na dovolené u moře…prostě cokoli, co dělá život aspoň trochu příjemným.

A když už se o té “klimatické změně” bavíme…co to vlastně je?

Nevíme. Dříve jsme jí říkali “globální oteplování”, ale začala být nějak moc zima a tak jsem ji překřtili na “klimatickou změnu”, protože na takový název jde navléknout jakýkoli rozmar počasí, který se na planetě stane. Rozmary počasí jsou totiž úplná novinka, nikdy dřív v historii planety Země se neděly. Tedy…někdo by možná řekl, že dnes různé anomálie počasí vnímáme víc proto, že už má nějaký tepelný a větrný senzor v řitním otvoru snad i poslední jelen na Aljašce, ale to by byly dezinformace. Extrémní výkyvy počasí dřív neexistovaly a klima se nikdy v minulosti neměnilo. Protože…to tak prostě je. Říkají to hodní a naprosto objektivní filantropové, kteří na této ideologii zcela náhodou vydělávají miliardy dolarů (stejně jako na ideologii covidismu).

[...]

Nejsme si tedy jistí, co to ta “klimatická změna” je, ale zato víme s NAPROSTOU jistotou to, že za ni mohou hlavně zlounští domorodci z Evropy (kterým se dříve říkalo “běloši”, ale rasy, pohlaví, fyzika, matematika, logika a další hnusné sociální konstrukty už v naší pokrokové společnosti neexistují).

Právě běloši zdá se vytváří příliš mnoho oxidu uhličitého – tedy té látky, která je absolutně nezbytná pro všechny rostliny na planetě. Chápete? Tím, že naše odporné a zkažené plíce plné kovídku produkují CO2, který je naprosto nezbytný pro rostliny, ty rostliny likvidujeme. Protože…logika.

[...]

Je fuk, že je vliv lidské produkce oxidu uhličitého na globální klima nejistý a že ho třeba jediná erupce sopky vyprodukuje víc, než celá lidská populace za několik let – “drtivá většina odborníků” prostě tvrdí, že “lidské CO2” je nejhorší zlo světa a tak to tak je. Je to mimochodem podobná “drtivá většina odporníků” jako ta, co tvrdí, že COVID-19 je nejhorší nemoc od dob středověkých morů a jediným konečným řešením tohoto problému je 120% proočkovanost populace osmi dávkami 100% účinné a bezpečné šmakulády od Tfujzru. Jinými slovy – je to ta drtivá většina odborníků, kterou pustí do velkých médií, nikoli reálná drtivá většina.

[...]

Běloši, nemějte děti!

Víme tedy, že “klimatická změna” je tím nejhorším, co se nám děje od dob Sodomy a Gomory a že je to vina zlých bělochů. Hlavně těch z vesnice, kteří mají v domku malá kamínka. Řešení tohoto apokalyptického problému je tedy jasné a logické – mladí a progresivní běloši zachrání klima tím, že prostě nebudou mít žádné děti. Nebudou bílé děti a tím nebude ani další várka těch malých smradů, kteří svými uřvanými tlamičkami znečišťují vzduch hodným oligarchům. Jasné? Je to podle stejné logiky, jako když jste ve školní jídelně nechtěli dojíst tu odpornou, nedovařenou brokolici a dozorkyně na vás zařvala, že tím, že ji do sebe našťoucháte, zachráníte hladovějící dítě v Africe. A každé zodpovědné a hodné dítě přece chce zachránit podvyživené dítě v Africe tím, že ztěžka spolkne nedovařenou brokolici a pak ji vybleje zpátky na talíř, ne? Logicky!

[Mediální p...]
Mediální programování – nemějte děti, budete happy

Je fuk, že bělošská populace už jde ve většině “vyspělých” zemí dávno do záporných hodnot. Ve skutečnosti totiž už teď nemáme dost dětí ani na to, abychom se přirozeně obměňovali. Na spoustě míst ubýváme. Opticky je to ale zakrýváno masovou migrací odlišných etnicit z jiných států a tak celkové číslíčko populace “vyspělých” zemí neklesá. Takže je vše v pořádku, ne? Ať žije moderní statistika, ohnutá potřebným směrem!

Běloši se tak v mnoha zemích stanou minoritou. Minoritou ve vlastních zemích…zajímavé. Cítili se takhle indiáni, když mizeli ze Severní Ameriky poté, co jim tehdejší evropští migranti dovezli dárečky v podobě (tenkrát skutečně) smrtících epidemií neštovic a další mňaminek?

Takže co už máme na našem sebevražedném talíři? Znečištění vody a potravin chemikáliemi a pesticidy, mikroplasty ve vodě (např. i z miliard roušek), nebezpečné experimentální vakcíny používané už i na děti, masovou migraci ideologicky nekompatibilních populací, předluženou a kolabující ekonomiku (na které závisí i zdravotnický systém), absolutně zkorumpovaná média a establishment, sociální nepokoje, obrovský chronický stres, rozpad lidských hodnot, epidemii závislosti na antidepresivech a drogách, neustálou snaha vyvolat konečnou válku s Ruskem…Hm, to pořád nestačí. Co že to máme na našem elitářském menu dál?

Jo, už vím, ještě víc snížit tu porodnost. Třeba i u nás, v Čechách – je třeba podpořit tu správnou sebevražednou ideologii. Třeba mediální a akademickou podporou dobrovolné bezdětnosti.

[...]

Nejlepší ekologická diplomka je o dobrovolné bezdětnosti” – tak zní oslavný titulek v sekci “OHLED NA KLIMA” v jedněch nejmenovaných novinách. Mít děti? No tfuj, taková nemoderní věc! Co by na ty nenažrané malé parchanty řeklo klima?! Dobrý človíček si má bezcílně užívat života v té nádherné covidové totalitě, cpát se hamburgerama, neodlepit oči od displeje, nevytáhnout paty z města, večer znuděně proběhnout Netflix a na povel mediálních elitářů naběhnout na pátou a šestou “tečku” šmakulády. Pak si ještě udělat fotečku s náplastí na ramínku na instáč a napsat něco jako: “Dostala jsem třetí dávku, to je nejlepší vánoční dárek ever!“. Pak ještě postnout další fotečku z nemocnice, kde bude ležet se zánětem srdce – to nasbírá ještě víc lajků. Tak, úloha ve světě je splněna. Nádherný nový svět!

Klidně si mě teď onálepkujte nějakým rozkošným slovem, vím jak probíhají moderní diskuze. Mě už ty nesmyslně používané nálepky moc nevzrušují. Já si jen přeju budoucnost, kde bude vládnout svoboda, skutečná vzdělanost, smysluplná tolerance, zdravý rozum a ne-sebevražedná laskavost. A tím, že pod vlivem agendy korporátních psychopatů dobrovolně vymřeme, toho určitě nedosáhneme…

Pořád věřím, že se alespoň naše krásné, středoevropské země proberou, dokáží praštit pěstičkou do stolu a zařvat: “Tak takhle ne, vy bažiňáci! Už vám zase kape na karbid, stejně jako tolikrát v minulosti. My už ale máme těch vašich ideologických sraček dost! Kašleme vám na ty vaše třetí a čtvrté Říše, na vaše nové světové řády a velké resety. My chceme přežít a tak si uděláme pěkný a zdravý prostředí bez vás. Nashle!”

Kéž bychom takhle praštili pěstí do stolu co nejdřív. Čím déle to budeme odkládat, tím v horším stavu po rozpadu té nové verze fašistické Říše budeme.

[...]

Článek vyšel 30.12.2021 na blogu Nikoly Bornové. Přebírám ho jako pravdivé a smutné shrnutí nejen odcházejícího roku.