Program zimní přípravy Jiskry Rýmařov

Fotbalisté prvního týmu SK Jiskra Rýmařov startují v úterý 11. ledna přípravu na jarní část Divize F.

Po podzimu drží svěřenci Milana Furika dobré 4.místo s nepatrnou ztrátou na vedoucí Frýdlant nad Ostravicí. Během ledna čeká tým pouze dril v tělocvičně a na umělé trávě. Do tělocvičny hráči zamíří vždy v úterý. Každou středu a pátek je pak čeká trénink na umělce.

Program zimní přípravy Jiskry Rýmařov

Série přípravných zápasů odstartuje první únorový víkend. Na úvod čeká na Jiskru přátelské utkání s třetiligovým Uničovem, které se odehraje na hřišti Hanáků v sobotu 5. února od 11:00. Se stejným soupeřem sehráli rýmařovští fotbalisté zápas na konci července v předkole MOL Cupu. Uničovu tehdy podlehli 2:4.

Týden na to se představí opět na umělce v Uničově, tentokrát však jejich soupeřem bude celek Sokol Moravská Třebová, hrající Pardubický krajský přebor. I s tímto týmem se Jiskra v nedávné době utkala. Bylo to loni v létě v rámci přípravy. Zápas se Sokolem se tehdy odehrál v Rýmařově a skončil výhrou Jiskry 3:2.

19. února pak čeká rýmařovské fotbalisty konfrontace se 3. týmem Moravskoslezského krajského přeboru, kterým je Háj ve Slezsku. Hrát se bude na hřišti soupeře.

Přípravné období pak bude vrcholit v březnu. Nejprve se 5. března představí ve Šternberku, kde změří síly s tamním celkem, který je vedoucím týmem Olomouckého krajského přeboru. Generálku na první soutěžní zápas obstará utkání se slavným celkem 1. HFK Olomouc, hrající Divizi E.

Divizi odstartují svěřenci Milana Furika 27. března, kdy sehrají zápas na hřišti Bohumína.

Program přípravných zápasů:

Uničov – SK Jiskra Rýmařov                                        5. února

SK Jiskra Rýmařov – Moravská Třebová                 13. února (hráno v Uničově)

Háj ve Slezsku – SK Jiskra Rýmařov                          19. února

Šternberk – SK Jiskra Rýmařov                                  5. března

SK Jiskra Rýmařov – HFK Olomouc                           19. března (hřiště bude upřesněno)

Zdroj: https://www.jiskrarymarov.com/