Významná česká lékařka už toho má dost: “Okamžitě roušky dolů! Nosíte na obličejích přilepené Petriho misky!

Významná česká lékařka už toho má dost: “Okamžitě roušky dolů! Nosíte na obličejích přilepené Petriho misky! COVID-19 nikdy nebyl žádná epidemie. Druhá vlna? Jen když to bude někdo chtít. Je to obrovský byznys.”

Významná česká dermatoložka Alice Tomková už to nemohla vydržet: “Roušky šité doma nemohou zabránit žádným virům, aby jimi prošly. Je to jako by lidé nosili na obličejích Petriho misky. Média zmanipulovala nejen veřejnost, ale i lékaře. Kvůli hysterii koronaviru umřelo mnoho lidí na jiné nemoci. Bojím se, že děti v září zas nepůjdou do školy.”

“Lékaři podlehli tlaku médií, přestali používat rozum a hodili za hlavu, co se naučili ve škole. Média zpracovala i lékařskou veřejnost. Tou hysterií, která byla spuštěna se zanedbali strašné věci, které budou mít následky,” říká významná dermatoložka MUDr. Alice Tomková v rozhovoru se Stanislavem Novotným pro Slobodný vysielač (pořad na prahu změn).


Příčinou podivného přístupu lékařů mohl být i strach ze ztráty zaměstnání. Ze světa je známo mnoho případů, kdy lékaři přišli o práci, protože se vzepřeli oficiální verzi.

Oběti koronaviru jsou především ti, kteří ho nemají

Stanislav Novotný, Na prahu změn

“Oběti koronaviru nebudou lidé, kteří zemřeli s koronavirem, ale lidé, kteří zemřou na nádory. Ke mě chodilo v době údajné pandemie o takřka polovinu méně lidí, protože se báli chodit kamkoliv. Měla jsem také záchyty melanomů, ale výrazně méně. Lidé zkrátka ze strachu raději zůstali doma,” říká MUDr. Alice Tomková.


Podle nedávno zveřejněné studie německého ministerstva vnitra (autorem je člen krizového štábu Stephan Kohn) letos zemře v Německu v důsledku drastických opatření kvůli koronaviru až 125 tisíc lidí na jiné nemoci, které byly zanedbány. Pan Kohn dostal okamžitou výpověď a stejný osud postihl většinu lékařů, kteří poukázali na stejný jev.

Zasáhlo to gynekologii a další obory

“Poslala jsme pacientku do melanomového centra na Karlově náměstí, ale tam ji odmítli, protože je prý koronavirus. Nakonec jsem jí ten zákrok po dvou měsících musela udělat sama, na Karlově náměstí neoperovalo,” popisuje situaci Dr. Alice Tomková.

“Takových případů znám od svých kolegů spousty. Gynekologové – nechodilo se na preventivní prohlídky, karcinomy prsu, všechny interní choroby. Vezměte si případ hudebníka Spirituál Quintetu – měl zánět zubu a nešel k lékaři, protože se bál koronaviru. Zemřel na otravu. Lidé umírali a budou umírat kvůli opatřením ohledně koronaviru a normálně by žili, to je velmi špatné.”

Zdroj: https://www.arfa.cz/