Zloděj v Bruntále vytrhl devadesátileté ženě z ruky kabelku

BRUNTÁL | Okolo dvanácté hodiny polední 12. srpna 2020 doposud neznámý pachatel spáchal před prodejnou potravin na ulici Sv. Čecha v Bruntále přečin krádeže tím, že zde procházející devadesátileté místní ženě prudce a nečekaně z ruky vytrhl její kabelku.

„V kabelce měla poškozená žena seniorského věku finanční prostředky na hotovosti ve výši přes 14 tisíc korun. Po tomto protiprávním jednání majetkového charakteru neznámý muž utekl neznámo kam, ke zranění 90leté poškozené ženy nedošlo,” sdělil mluvčí policie René černohorský.

Celá záležitost je nyní intenzivně prověřována ze strany místně příslušných policistů z Obvodního oddělení v Bruntále v úzké spolupráci s bruntálskými kriminalisty i se zdejšími strážníky Městské policie Bruntál a jakékoli informace, které by vedly ke zjištění osoby pachatele či k nálezu odcizených financí, lze kdykoli telefonicky sdělit, byť i anonymně, na bruntálské policejní číslo 974 731 651 případně na bezplatnou linku tísňového volání Policie České republiky čísla 158.

Zdroj: https://stabruntalsko.cz/