Otázka priorit a pohledu na budoucnost

Máme tu předvolební období, které se zdá být tentokrát mnohem důležitější než ta minulá. Poslední 4 roky totiž naprosto mění chod dějin a přetváří současnost a budoucnost tak, že se zužují mantinely vytyčující náš životní prostor. Není dne, kdybychom se nedozvěděli o něčem novém, co nám má ztrpčit život, přestože je to prezentováno jako úsilí o náš blahobyt. Opak je pravdou. Pro elity je nás na planetě příliš mnoho, jsme líní, děláme nepořádek, neposloucháme, a ještě lpíme na tradicích. Vše je dle nich třeba změnit. Za jiných okolností bychom se denně zabývali politickými skandály, prohlášeními představitelů jednotlivých stran, snažili se varovat před zrůdností hospodaření vlády Andreje Babiše a rizikem plynoucím z neomarxistických sklonů Pirátů, obav z posunu klasických pravicových subjektů výrazně doleva, místo toho se v rodinách hádáme o to, kdo je větší idiot, zda li ten třesoucí se na očkování, nebo naopak člověk sbírající informace o dopadech vakcinace.

  Začalo se tedy uklízet. Touha po snižování počtu lidí byla slyšet z úst Gatese, který to řekl několikrát veřejně, ale podobná slova rezonují v nejvyšších kruzích mnohem častěji. Tento stav měly změnit geneticky modifikované potraviny, jako ideální se však ukázala řízená celosvětová pandemie. Buďte v klidu, ta tu zatím není, momentálně se jedná jen o jakýsi vypuštěný pokusný balónek, který má zjistit reakci lidstva. Ta byla natolik vstřícná, že následovala etapa č.2. Tou je vakcinace, pomocí níž lze dosáhnout vcelku příznivého výsledku, kterým je zkrácení životnosti lidského organismu. Není určena pro každého, elity jsou samozřejmě z povinnosti vyloučeny. O ,,úspěchu“ vakcinace národů svědčí rozšiřování výrobních prostorů společností Moderna a Pfizer, z nichž ta druhá skoupila pozemky v blízkosti sídla orgánů EU v Bruselu, to aby tok peněz mezi vedením EU a Pfizerem nebyl tak dlouhý. Informace přímo z továren ve Velké Británii a Belgii hovoří o tom, že managment se očkování vyhýbá, seč mu síly stačí, a zaměstnancům bylo očkování zastaveno z důvodů častých výpadků z docházky do práce. V nových halách se střídají návštěvy europoslanců, čehož následkem je stoupající snaha propagovat očkování ve všech vrstvách obyvatelstva. Holt peníze jsou mocný čaroděj a charakter obchodníků se smrtí je na stejné úrovni, jako politiků.

  Počet obyvatel planety se tak bude i přes prohlášení čínské vlády o možnosti mít tři děti díky regulaci pomocí pandemií a ,,obrany“ proti nim snižovat. Tento způsob může vyřešit i stárnutí stávající populace, důchodu se prostě plno z nás nedožije a ubyde tak potřeba starat se o ,,neproduktivní“ část lidstva. Jen ti Číňani zase dělají problém, o čemž padla slova na setkání představitelů států G7. Nicméně fenomén vakcín si s tím nějak poradí a dokáže ovlivnit další atribut obsažený v plánech elit. Tou je neposlušnost lidí. Všimněte si tedy utahování šroubů. O tom, že mRNA vakcíny obsahují i nanočástice, se veřejně spekuluje. O spojitosti s 5G vysíláním také. Jak víme, většina konspirací má svůj základ v jisté realitě, která se později projeví. Nechme tuto problematiku zatím být, k navýšení poslušnosti stačí zákony. Třeba v Rakousku se zvyšuje úroveň pokut za překročení rychlosti až do nesmyslných výšek. U nás se vydávají plošné zákazy a nařízení porušující zákony, po rozhodnutí soudu o jejich neplatnosti se obnoví a jede se dál. To vše pod záštitou opozice, která jindy nenechá na vládě nit suchou. Osobní doklady budou obsahovat otisky prstů, je sesbárána DNA dvou třetin národa. A to je v záloze ještě Green Deal a Great Reset, tedy další totalitní způsob, jak vmanévrovat společnost do stavu, kdy nebudete chtít mít děti, tedy přivádět je na svět, který se v rámci sebedestrukce mění.

  Posledním, o čem jsme hovořili v úvodním odstavci, jsou tradice. Vše se tedy inovuje. Mistrovství Evropy ve fotbale už není tradiční turnaj pořádaný v jedné zemi. Vánoce nám byly v podstatě zakázány. Národní státy mají být rozpuštěny, tím narušeny tisíc let vyvíjející se a udržované zvyky. To se netýká jen nás. Vymyšlená pandemie uzavřela dveře bierfestů, autosalonů, uzemnila letadla, uzavřela hranice, divadla, koncertní sály. Křesťanská Evropa se mění na muslimskou. Tradiční a sto let rozvíjený způsob pohybu a přepravy se má během tří až deseti let změnit na závislost na elektřině. Preferovanou se má stát vlaková doprava s přesednutím na sdílené dopravní prostředky. Brrr řekne většina z nás, mladá generace je k tomu však usilovně vedena. Sice na elektrických koloběžkám všichni ti mladí manažeři vypadají jako debilové, ale elitám se to líbí. Dovolená u moře? Brzy jen vzpomínka nebo možnost určená užšímu kruhu lidí. Vlastní dům, zahrada, třeba i hospodářství? Bývávalo, teď složíme hlavu tam, kam právě dojdeme, k jídlu si dáme syntetický biftek a naše bude jen to, co budeme mít na sobě. Piráti už ví, tak se snaží prosadit legalizaci polyamorních svazků, protože klasická rodina přestane existovat.

  Dalo by se pokračovat dále, ale takovou budoucnost si dokážou představit a fandit jí pouze naprosto nezodpovědní, zkažení lidé, kteří by klidně prodali i svou matku jen proto, aby byli in. Nebo ti, kterým z takových změn plynou výhody a zisky. Budeme li nadále trpět postupnou degradaci společnosti a nebudeme li bojovat všemi silami proti tomuto vývoji, stanou se z nás v jistém směru zombie známé z fantastických filmů. Vše k tomu pomalu směřuje. Jen hlupák nebo idealista to nechápe. Řekli byste někdy, že jich je tolik?

Autor: Jindřich Kulhavý Zdroj: https://www.inadhled.cz/