Chátra

Vládnou nám tu podivné postavy a v médiích žumpách agresivní nevzdělanci ukřičí každý jen trochu rozumný hlas. Dlouho jsem hledal slovo, jak tyto zhovadilce nazvat: hodí se pro ně pěkné slovo „chátra“. Sice v oblecích s kravatami, ale chátra. Zapnete oblbovadlo či pustíte rádio: chátra.

Směšné na tom je, že nejenom jejich duševno je ubohé: oni tak mizerně i vypadají. Přehlídka postaviček jak z cirkusového obludária, i ty ženské jsou jak z nejbližšího ošklivince. Nemají ani pěkné děvky, to je skutečně úpadek. Ani tu dekadenci neumí…

Dnes lidé zajdou na Rajchla či na zmíněnou „Radu národní obnovy“, což se neliší od dávných dob, kdy si chodili poslechnout Husovo kázání někde v přírodě. Moderním ekvivalentem jsou různé blogy, jelikož centralizovanější médium by jistě velice rychle zatípli a zúčastněné kriminalizovali a obstruovali, jak mají více než dobře nacvičené.

Jak se bude vše zahušťovat, nepochybně z nor vylezou různí „polepšení“ slouhové nynějšího kolaborantského režimu, kteří vsadí na rychlé obrácení kabátu. Jako třeba herci v 1989, kteří nenasytně tyli ze svých privilegií dvorních šašků za socialismu a najednou byli div ne partyzáni, protože v nějakém pitomém filmu kvákli jednu dvě pochybovačné věty „proti bolševikovi“.

Každá revoluce je ukradena, skuteční bojovníci a oběti upozaděni kariéristy a převlékači. Různý póvl vyleze a chopí se příležitosti. Už se to blíží: kriticky hovoří bývalí prominenti, kteří všemi silami dnešní protistátní a protičeský fašismus dlouhá léta prosazovali, ačkoliv nemohli nevědět, čemu přesně slouží.

S tím je nutné počítat, vždy to tak bylo a nejspíš i bude. Důležité je, zbavit se dnešní 5-ti demolice, další kroky se uvidí podle situace.

Je to čím dál horší, tudíž to vypadá nadějně a dobře.

Zdroj: FCB