To by jim nemělo projít!

virus-4937553_1280

VOJTĚCH MACHÁLEK

Letos v červnu 21.6.2021, Lisabonský soud rozhodl, že statistika úmrtí na Covid byla podvodně zkreslená a že mrtvých, které Covid skutečně usmrtil, bylo jen 0.9% z uváděných 17 000!! To znamená jen 152!! Také konstatoval, že jde o podvodnou poplašnou zprávu, jejíž šíření je podle platných zákonů trestné!!

My máme také svých, více jak 30 000 mrtvých, s kterými se neustále děsí , přestože L. Dušek v roce 2020 nadnesl, že jen cca 8% mrtvých uváděných ve statistice, zemřelo skutečně na Covid a za pár měsíců  poté oznámil tehdejší ministr Blatný v televizní debatě, že jde o maximálně o 30% z uváděných. Dodnes UZIS pod vedením L. Duška ve statistice uvádí formulaci, že jde o lidi, kteří byli testováni na Covid, bez ohledu jaké byly příčiny jejich úmrtí! Kryje si záda! Kdyby to bylo naprosto jasné, tak tam taková formulace nebude!

 Byla ustavena komise vedena prof.V. Černým a prověrku měla uskutečnit nejprve do konce března, pak přišly další nesplněné termíny, takže na závěr se čeká dodnes. Je klidně možné, že prověrka byla již ukončena, ale pokud bude, nebo je podobná odhadům L. Duška a Blatného, tak to nutně oslabí to neustále budované děsivé ovzduší.  Proto se čeká se zveřejněním. Pokud ale skutečně není, tak se konečný verdikt oddaluje ze stejného důvodu! Aby bylo možné nahnat co nejvíce občanů a dětí do jakéhokoliv očkovacího centra. Kombinace strachu a inzerovaných výhod, které vůbec nesouvisí se zdravím, se vládnoucí klice osvědčila.

proto se očkovací centra budují i na místech, které degradují naše zdravotnictví. Jestli se nepletu, tak bylo otevřeno již 43 centrum. Je to místo, kde může přijít kdokoliv a kdykoliv a je mu vpálena vakcína, aniž by píchač něco věděl o zdravotním stavu očkovaného, nikdy neviděl jeho zdravotní dokumentaci, nezná jeho anamnézu a přesto má to svědomí to do něj vpálit. Lépe řečeno, nemá žádné svědomí.

Každý z nás se rodí jako originální jedinec. Každý z nás pociťuje nemoc odlišně a také na ni odlišně reaguje. Jeden se po nasazení určitého druhu antibiotik brzy uzdraví, dalšího může dostat alergie na ten samý lék do hrobu. Dodnes platilo, že bylo na lékaři, aby po zralé úvaze zvolil pro svého pacienta nejvhodnější léčbu.

A po takovém přístupu volají odborní lékaři z praxe, jako je primář Balík a imunolog Vojtěch Thon z Masarykovy univerzity v Brně. Volají a prozatím naprosto bezvýsledně, po individuelním přístupu k pacientovi. Aby se přestalo očkovat bezhlavě a konečně začalo očkovat bezpečně. A to naprosto nejde v odchytávacích centrech, degradujících a shazujících lékařské povolání. Jen lékařsky zodpovědný přístup, znalost pacienta, ověření připravenosti jeho těla na vakcinaci, může prospět zdraví pacienta. A o to by mělo jít především, ne o to jaký byl denní výkon píchačů!

V žádném případě nejde o zodpovědný přístup k pacientovi, když v nějakém mobilním centru vrazí vakcínu dobrovolný hasič každému, kdo přijde. To jsou upravená slova primáře Balíka. Nedivím se, že lékař, který denně vidí výsledky nezodpovědného a bezhlavého jednání vládních činitelů, zdravotnických diletantů, kteří jsou v područí samozvaných expertů z MeSESu a naprosto slepě poslouchají jejich rozkazy, že se ozve.

Když se snaží informovat veřejnost, že má na oddělení ve velmi těžkém stavu pacienty, u kterých došlo k souběhu vakcíny a Covidu a vidí, jak na tuto nedůslednost někdo zemře a varuje před očkováním, toho kdo má dostatečné množství protilátek, tak je ihned umlčen tou kreaturou Smejkalem. Prý to není vědecky dokázáno a klidně píchejme dál. Ani smrt s ním nehne! A ten šašek Vojtěch si přisadí, že do odborné debaty nepatří politika, a proto politicky rozhodne, že vláda nebude uznávat jakékoliv certifikáty o protilátkách. Že nejsou vůbec důležité! Kolik lidí, které informace od primáře Balíka a imunologa Thona mine, a budou věřit jen diletantu Vojtěchovi, odsoudil na smrt, ukáže blízká budoucnost.

Takže, pro vstup kamkoliv zůstávají jen testy, jako důkaz bezinfekčnosti dotyčného a pochopitelně doklady o očkování. Navíc jakoby pro svět přestaly existovat jiné nakažlivé namoci.

Zdravotnická ročenka r. 2018 Kolik lidí a s jakými nemocemi se potuluje po ČR. HIV 2281 ks, AIDS 229, Spála 15804, dávivý kašel 836, virová hepatitida 1594, plané neštovice 30 666! Tak v průměru vypadá každý rok, včetně letošního. Neslyšel jsem nikdy, že by někdo bránil majitelům těchto nemocí před vstupem kamkoliv. Může nemocný s HIV do hospody, když předloží doklad, že je negativní na Covid? A může klidně cestovat i letadlem?

Vyžadování těchto dokladů není nic jiného než nátlak na lidi, aby podlehli a nechali se vakcinovat pod slibem normálního žití. Pro zdraví ne. To by se do lidí nesměly cpát vakcíny, kterým jejich tvůrci a výrobci odmítli dát jakékoliv záruky!

Pandemie je prokazatelně na ústupu, ale straší se dál, i když je to pro vládnoucí kliku trochu složitější. Každý den na Seznamu začínáme slovy: Dnes bylo zachyceno 195 nakažených, což je proti minulému čtvrtku o 5,či 10 méně či více ÚZIS vede denní přehled o testech,včetně toho,kolik je z nich asymptomatických, čili bezpříznakových. První půlrok vycházel tak, že šlo většinou o poměr 50 na 50. Poslední dva měsíce se to změnilo.

 Za 10 dní od 17/7 do 26/7 bylo oznámeno 1864 nakaženýchZ toho bylo 1225 t.j. 65,7%, bez jakýchkoliv příznaků. Vše nasvědčuje tomu, že došlo ke zvýšení množení u PCR testů. Na začátku pandemie se množilo na 35x. tj. více jak 34 miliard a 359 38 366. Kolem Nového roku se šlo na 40x což je již nepředstavitelné číslo 1 bilion a 88 miliard zvětšení a dnes se proslýchá, že po vzoru USA jedem až na 45 x. To je cca 35 bilionů. To pak najde i chlapovi koronavirový zánět klitorisu. Vrátit se na 35, by určitě znamenalo nulové nákazy.

Pár čísel ze světa: Jde o pravidelnou statistiku EudryVigilance. Tato čísla ukazují jak je životu nebezpečné, poslouchat třeba v této době o hazardérském rozhodnutí našich pohlavárů, že množství protilátek v krvi není vůbec k ničemu a nějaké úvahy o opatrnosti a ověřování stavu pacienta jen zdržují od očkování, takže odmítají o tom vůbec diskutovat. Žádné nebezpečí prý vůbec nehrozí. Opravdu, ti co vidí lidi umírat, jsou podle Vojtěcha hlupáci? Abys je za chvíli nepotřeboval!

Rekapitulace:

  • 8/5/2021  10 570 mrtvých po očkování, 405 259 injured /zraněných
  • 3/7/2021 17 503 mrtvých po očkování, 1 687527 injured
  • 17/7/2021  18 928 mrtvých po očkování, 1 823 219 injured

Za 14 dní vzrostl počet mrtvých o 1425! Od 17/7 uplynulo dalších 12 dní, takže odhadem bude dnes počet mrtvých na 20 000 a počet zraněných na 2 milionech. Samozřejmě to jako obvykle skončí hajzlovským odůvodněním, že benefity převažují nad riziky. Nechápu lidi, kterým je smrt tolika lidí úplně u prdele. A navíc když vyloženě útočí na ty, kteří nabádají k opatrnosti a chtějí, aby takových statistik nebylo vůbec potřeba. To by jim nemělo projít!

A ještě jedna perla nakonec. Americká FDA, nařizuje konec používáíí PCR testů koncem tohoto roku s odůvodněním, že ty slavné PCR testy neumí rozlišit mezi Covidem  a chřipkou!!!! Věc, na kterou se již ptalo tisíce lidí. Takže ti naši mudrci, házeli do jednoho pytle dvě nemoci, které mají odlišné léčebné postupy, léčí se jinak, takže mohlo kvůli nedokonalým PCR testům dojít i k poškození zdraví pacientů. Nesprávně léčených nebo naopak neléčených. Vakcína na Covid, pro člověka ihned po chřipce, určitě není to co by potřeboval. Na to jsou vakcíny proti chřipce. Přitom o neomylnost PCR testů se prakticky opíraly veškerá vládní nařízení, veškeré léčebné postupy, veškerá doporučení slavného MeSESu.

Tento fakt navozuje nesmírně důležitou otázku. Na co tedy doopravdy zemřelo, těch více jak 30 000 lidí? Na chřipku nebo na Covid? A nezemřeli právě proto, že léčba neprobíhala kvůli mylným informacím správně? Myslím, že právníci teď budou mít hodně práce!

Zdroj: https://pravyprostor.cz/