Tradiční turnaj LORD CUP bude!

Na závěr letošní opět atypické fotbalové sezóny pořádá v sobotu 26. června fotbalový oddíl SK Jiskra Rýmařov již 22. ročník fotbalového turnaje mládeže nesoucí název LORD CUP.

Tradiční turnaj LORD CUP bude!

Letošní ročník turnaje se oproti minulým tradičním ročníkům díky hygienyckým opatřením trochu změní a nebude dvoudenní, ale proběhne stejně jak v loňském roce pouze v jednom dni a to v sobou 26.června a bude určen pouze pro kategorii U13, což jsou hráči narození ročníku 2008 a mladší.

Tento turnajem je pořádán pod záštitou města Rýmařov a už neodmyslitelně patří už k jeho tradicím. Turnajem prošlo v minulosti několik talentovaných hráčů a hráček, které můžeme vidět i na ligových travnících. Zároveň jako ambasadory turnaje jsme měli v minulosti možnost přivítat i několik známých fotbalových osbností, jako je třeba rýmařovský odchovanec Tomáš Ujfaluši, nebo David Langer či Zbyněk Pospěch a další. Na turnaj bude i tentokrát dohlížet stejně jak v minulých letech Grassroot trenér mládeže Kamil Furik, který si organizaci turnaje opět vzal pod svá křídla.

Podrobnosti o turnaji či bohatou fotogalerii z předešlých ročníků můžete najít na oficiálních webových stránkách klubu www.jiskrarymarov.com.

Přihláškový formulář na turnaj naleznete ZDE.

Zdroj: https://www.jiskrarymarov.com/